Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
válasz
faevike29
üzenetére
próbáld ki,hogy nem vagy edzett,és úgy futsz,akkor aztán vagy fél napon keresztül ott fog feküdni a földön a sim..
Egyszer már megúsztam,mert egy arra járó ismeretlen sim leöntött egy pohár hideg vizzel,és akkor fölkelt a sim...de azután,sajna hiába akartam leönteni,nem volt ilyen "opció",hogy a családből az egyik sim leöntse...
igen,végülis kénytelen voltam a család másik tagjával kiszedetni a gazat a zöldségekből,pedig annak a bizonyos simnek akartam volna az ezüst fokozatű kertészkedési medált...de mindegy..ez van..máskor csak edzetten küldöm el kocogni....
mindenesetre nagyon szemét voltam,mert amint megidősödtek(a férjével együtt) megfullasztottam őket,mert már nem fértek el a házban...
nah jó,ez egy kicsit sem normális dolog,de én nem szeretem pátyolgatni az időseket..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- Peugeot, Citroën topik
- Viccrovat
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest