Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Sőt hát a kormány érzékenysége is teljesen más lenne, ergo szokhatnám újra az egészet"
Hát, pedig mondhatni az is lehetne már alapkövetelmény, hogy ha érzékeli a játék a G25-öt, vagy más hasonló kategóriájú kormányt, akkor a kerékelfordulást, kormány max szöget, satöbbi apróságokat automatikusan beállítana. Én pl. azért megyek 600°körüli kormánnyal, mert a GT2-ben a max 23°-os kerékelforduláshoz ez egy értelmes értéknek tűnik számomra, és hozzá tudom igazítani a többi játékban is.
De pl. ott a GT Legends, abban bőven jó lenne a 900° (Már csak a fíling miatt is, még ha nem is használod ki a teljes 900°-ot versenyben), de nekem sincs kedvem állandóan mindent átállítgatni.
Logitech Profiler meg megintcsak marhaság, mert pl. a steames játékok nem indíthatóak onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 CFI-1016A
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest