Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Az ffb erősségét személyre kell szabni
Általában a túl nagy ffb erő baj mivel rángatózást (ffb lyukat idézhet elő) valószínüleg neked is ezért ráncigálhat jobbra balra a játékban mivel a az ffb motor korrigálni szeretné illetve alaphelyzetbe szeretné állítani a kormányt. Nem tudom hogy érthető e így. A profilerben adod meg hogy mi hogy merre hány méter
Én úgy állítottam be a Momo mat hogy driftre és versenyzésre is tökéletes legyen, nem túl nehéz de nem is pehelykönnyű pont érezni a dolgokat 
A hálózatis témára viszont válaszolni nem tudok.. lehet hogy a tűzfal zavarhat be..
Új hozzászólás Aktív témák
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Általában a túl nagy ffb erő baj mivel rángatózást (ffb lyukat idézhet elő) valószínüleg neked is ezért ráncigálhat jobbra balra a játékban mivel a az ffb motor korrigálni szeretné illetve alaphelyzetbe szeretné állítani a kormányt. Nem tudom hogy érthető e így. A profilerben adod meg hogy mi hogy merre hány méter
Én úgy állítottam be a Momo mat hogy driftre és versenyzésre is tökéletes legyen, nem túl nehéz de nem is pehelykönnyű pont érezni a dolgokat