Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hory

aktív tag

válasz termaltake #3 üzenetére

Hát nézd. Ha érdekel, úgyis rákereshetsz a neten, van bőven info róla.
    Én azt írom le, ami nincs fent sehol, de anno engem is kurvára érdekelt volna... Ezt sehol sem írják.

A kis mérete ellenére meglepően jól lehet érteni, hogy mit mondok, bár hozzá kell tenni, hogy nagy zajban/szélben azért már szar tud lenni (régi ''fültől-szájig'' mobillal nem volt ilyen, ugye).

Van benne 2 mega flash, rakhatsz oda akármit, amit akarsz. Pár apró gond: pl. midi-ből nem játsza le mindet! Erre figyelj. A MIDInek van vagy 3féle formátuma, az egyiket (neten legelterjedtebb) tamogatja. A hangszerei viszont szerintem nagyon szépek, igazán meglepett, hogy ez a kis vacak ilyen szép szól. IMHO lekörözi a szokolt. :)
    wav-ból 16khz-es, mono, 8bites IMA ADPCM-et tud.
    Ami fontos, az S55-el ellentétben nem tudja az MMF-et!

Képekből tudja a jpeg-et és a gif-et. Animált gifet is tud, csak épp kb. 0.1 fps-el dekódolja, így az gyakorlatilag nincs.

A kijelzője szép és jó, nincs vele baj. A gombjai viszont rémesek. Én úgy gépelek sms-t vagy akámit, hogy megnyomom, hallom, hogy kattan, érzem, hogy benyomtam, és akkor még külön oda kell nézni, hogy tényleg észlelte-e, mert gyakran nem!

Az akku 2 napig bírja (azaz ~50 óra, éjjel-nappal bekapcs).

Van hozzá soros meg usb portos kábel 3-4e -ért, műxik is. Kell is, mert infra meg bt nincs.

Amúgy nagyon kellemes kis mobil, én igazából a méretei miatt vettem (elfér a zsebben és még futás közben is alig érezni a súlyát).

A java support jó benne, igazábol semmi negatívat nem lehet rá mondani. Ami nagyon tetszik, hogy a kikapcs gomb hosszú nyomvatartásával BÁRHONNAN visszalép a kezdőképre. Kilövi a javát, lelövi a wap browsert, bármit megtesz, hogy visszaadja a vezérlést.

Hibái igazából a fentieken kívül nincsenek. Nekem néha lefagy (úgy 3-4 hetente), igaz, hogy folyamatosan be van kapcsolva. De abszolúte nem zavar, olyan ritka. És sose a fontos dolgok közben fagy (hívás, sms). Az, hogy hébe-hóba lefagy, mikor havonta egyszer csengőhangot állítok (meg ilyesmi), valahogy nem izgat a legkevésbé sem.

Új hozzászólás Aktív témák