Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- E-book olvasók
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hory
aktív tag
válasz
termaltake
üzenetére
Hát nézd. Ha érdekel, úgyis rákereshetsz a neten, van bőven info róla.
Én azt írom le, ami nincs fent sehol, de anno engem is kurvára érdekelt volna... Ezt sehol sem írják.
A kis mérete ellenére meglepően jól lehet érteni, hogy mit mondok, bár hozzá kell tenni, hogy nagy zajban/szélben azért már szar tud lenni (régi ''fültől-szájig'' mobillal nem volt ilyen, ugye).
Van benne 2 mega flash, rakhatsz oda akármit, amit akarsz. Pár apró gond: pl. midi-ből nem játsza le mindet! Erre figyelj. A MIDInek van vagy 3féle formátuma, az egyiket (neten legelterjedtebb) tamogatja. A hangszerei viszont szerintem nagyon szépek, igazán meglepett, hogy ez a kis vacak ilyen szép szól. IMHO lekörözi a szokolt.
wav-ból 16khz-es, mono, 8bites IMA ADPCM-et tud.
Ami fontos, az S55-el ellentétben nem tudja az MMF-et!
Képekből tudja a jpeg-et és a gif-et. Animált gifet is tud, csak épp kb. 0.1 fps-el dekódolja, így az gyakorlatilag nincs.
A kijelzője szép és jó, nincs vele baj. A gombjai viszont rémesek. Én úgy gépelek sms-t vagy akámit, hogy megnyomom, hallom, hogy kattan, érzem, hogy benyomtam, és akkor még külön oda kell nézni, hogy tényleg észlelte-e, mert gyakran nem!
Az akku 2 napig bírja (azaz ~50 óra, éjjel-nappal bekapcs).
Van hozzá soros meg usb portos kábel 3-4e -ért, műxik is. Kell is, mert infra meg bt nincs.
Amúgy nagyon kellemes kis mobil, én igazából a méretei miatt vettem (elfér a zsebben és még futás közben is alig érezni a súlyát).
A java support jó benne, igazábol semmi negatívat nem lehet rá mondani. Ami nagyon tetszik, hogy a kikapcs gomb hosszú nyomvatartásával BÁRHONNAN visszalép a kezdőképre. Kilövi a javát, lelövi a wap browsert, bármit megtesz, hogy visszaadja a vezérlést.
Hibái igazából a fentieken kívül nincsenek. Nekem néha lefagy (úgy 3-4 hetente), igaz, hogy folyamatosan be van kapcsolva. De abszolúte nem zavar, olyan ritka. És sose a fontos dolgok közben fagy (hívás, sms). Az, hogy hébe-hóba lefagy, mikor havonta egyszer csengőhangot állítok (meg ilyesmi), valahogy nem izgat a legkevésbé sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Asus Maximus IX Apex (Z270) / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest