Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- iPad topik
- Tavaszi hardvernyitány
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Analóg fényképezés
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
hát én nem értem mi van... nekem egyszer nem volt problémám
hétfő este felé aktiváltam szingapúri vpn-nel, majd másnaptól amerikaival, és mától pedig vpn nélkül. A kezdeteknél kiválasztottam a Kelet európai szervert, és azóta egyszer nem volt csatlakozási problémám O.o mindig beengedett azonnal, semmit nem kellett várni, soha nem dobott ki, nem exe hibázott, nem csatlakozott le játék közben 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hétfő este felé aktiváltam szingapúri vpn-nel, majd másnaptól amerikaival, és mától pedig vpn nélkül. A kezdeteknél kiválasztottam a Kelet európai szervert, és azóta egyszer nem volt csatlakozási problémám O.o mindig beengedett azonnal, semmit nem kellett várni, soha nem dobott ki, nem exe hibázott, nem csatlakozott le játék közben