Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adonis77
friss újonc
SIM kártyás wireless routerrel szeretném megvalósítani a lakás felügyeletét.
A routerhez egy belső biztonsági kamerának, és egy ajtónyitás érzékelőnek kellene kapcsolódnia, és ezt a rendszert távolból, telefonon vagy laptopon keresztül szeretném vezérelni, illetve szeretnék betörés esetén riasztást kapni. Streamelésben, és más nagy hardware igényű berendezésben nem gondolkodom. Az általam elképzelt hálózatot egy pdf fájlban felvázoltam, amit mellékelek.
Ennek a kialakításával, működő képességével, és vezérelhetőségével kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni.
Jelenleg az alábbi készülékekben gondolkodom, de jobb javaslatot is elfogadok. A megvalósításnál az ár is szerepet játszik, nem túl drága megoldások érdekelnének.
Router TP-Link TL MR 6400 wireless N300 4G LTE Router
TP-Link TAPO C200 wireless beltéri biztonsági kamera
TP-Link TAPO T110, Smart ajtónyitás érzékelő
EgyXiaomi Redmi Note 10 okos telefonom, és
egy ASUS Vivo Book Notebookom van.
Azt olvastam, hogy a TP Link készülékekhez a TAPO programot kell letölteni a készülékre. Ezt meg is tettem, a telefonomra letöltöttem. A fentebb felsorolt készülékek még nem állnak rendelkezésemre, csak itthon van egy Epson Eco tank L3156- os wifi-s nyomtatóm, illetve a notebookom is wifi-s.
A szoftware-rel próbáltam kerestetni mind a wifi-vel működő laptomat, mind a wifis nyomtatómat, de a szoftver azt mondta, hogy nem talál ilyet. A szoftver a hozzáadható eszközök listája között csak kizárólag TP-Link-es eszközöket listáz ki. Ez lehetséges, hogy csak saját gyártmányt fogad el???
Ebben kérnék segítséget, illetőleg tanácsot, hogy
ez az összeállítás működő képes lehet-e? Ha igen, akkor a
rendszer hogyan működik?
A telefonomon felhívom a routerben lévő SIM kártya számát, és akkor mi történik? Hogy jutok el oda, hogy a telefonomon lévő TAPO program megjelenjen, és tudjam kezelni távolról a rendszerben a hozzáadott eszközöket? És mi van a laptoppal, ott hogy jelenik meg?
Jó volna, ha valaki adna egy rövid leírást, hogy hogyan lehet kezelni az eszközöket.
Köszönettel
adonis77
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android Autót minden mobilra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Xbox Series X|S
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest