Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
Update: a füles továbbra is szépen szól, a bluetooth-al sincs gond, viszont eltört...
Ez ugye állítható, és ahol egymásba csúszik a két műanyag, a belső elég vékonykának tűnik, és hiába semmi extrém használatban nem volt, sőt, egyszercsak reccs és eltört a belső műanyag.
Nem hiszem, hogy ezt garanciában cserélnék.
Kár érte, mert tényleg jól szól, de egyéb szempontokból sajnos úgy tűnik átlagon aluli. -
Ocean
tag
Elnézést, erről meg elfelejtkeztem.
Nálam az lett a megoldás, hogy visszavittem a PC-boltba a BT adaptert, eleinte értetlenkedtek egy sort, hogy soha nem vittek még vissza ebből, el is mondtam én is, hogy valszeg működik, csak pont az enyémmel nem, hagy próbáljak már meg egy másikat.
Most ha agyonütnének sem ugrik be ennek a típusa, de majd otthon megnézem.Ami a lényeg, hogy ezzel tökéletesen működik!
Ehhez kell egy külső program, a BlueSoleil, ezt használja, de nincs gond vele.
Szóval úgy tűnik a másikkal valahogy nem volt kompatibilis, de ezzel megy. -
stellaz
veterán
Hátha ez még érdekes valakinek:
Tapasztalatom szerint a pc mindig macerásabb, még a márkásabb BT eszközökkel is. Ami szokott segíteni, egyrészt legyen rendesen feltöltve az eszköz, gyenge aksival sokszor nem is megy a párosítás vagy nehezebb, illetve érdemes bekapcsolva hagyni a BT funkciót a pc-n és akkor valahogy könnyebben megy az automatikus csatlakozás, amikor a fejest is bekapcsolod.
-
Ocean
tag
Sziasztok!
Múlt hétvégén megvettem az említett fülest, és bizisten elégedett lennék vele, szépen szól.
Telefonnal működik is rendesen, semmi gond nincs vele.
Ám én elsősorban PC-vel használnám, és itt már nem felhőtlen a viszonyunk.
Van egy aqprox márkájú bluetooth adapterem, és valahogy nem akarnak együttműködni.
Ez abban nyilvánul meg, hogy egyre nehezebb őket egymáshoz csatlakoztatni, a fülest megszólaltatni.
Első nap még elsőre ment, aztán második nap már vagy harmadikra, stb.
Ma konkrétan ott tartok, hogy fél óra alatt nem sikerült megszólaltatni, pedig Win10 alatt 1-2 kattintás minden.Van esetleg bárkinek tapasztalata bármelyikkel? Vagy merre induljak, mi lehet a gond?
Sajna másik bluetooth eszközöm nincs, de a füles hibátlannak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest