Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Jocó@
tag
Hy!
Hogy érted, hogy max 120GB-it? Egy kábelen maximum 120GB-nyi vinyó legyen összesen? Nem akarom a raidet bekapcsolni. Azért is vettem ilyen kártyát, mert ABIT BH7-E alaplapom van, ami nem akar együttműködni egy TEAC 540E CD-Rommal. Azóta ugyan lecseréltem DVD olvasóra, de eszmei értéke van annak a meghajtónak
Tuti az alaplap rossz, mert egy BH6-osban megy gond nélkül, a firmware-je a legújabb. Szereztem még egy ugyan olyan cdrom-ot, gyári firmware-el, azzal is ugyan azt produkálta a BH7-es lap, fagyott. Amúgy meg sem közelítem a 120G feletti vincsiket, két db 10 GB-os vinyót akarok rákötni + 1 optikai meghajtót. Csak azért kérdem, hogy mi esik jobban a processzornak, ha rákötöm a rendszer vincseszteremet (120GB SAMSUNG, 6GB-os OS partíció), vagy ha alaplapon marad?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest