Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Igen, nordsleife nem könnyű, de a pálya hangulatát iszonyúan átadja a game
.Egy két tapasztalat:
Ami nekem nagyon nem szimpatikus, az az AI, hihetetlen számomra, milyen makacsok néha, ami bizonyos esetekben tetszik is, de az esetek 70 százalékában csak arra jó, hogy jöjjön a restart -,-, a kifejezetten szánalmas az, amikor belső íven megelőzném, de ő azt nem veszi figyelembe, hogy így útjában vagyok, és simán a kocsim hátuljának kormányoz, aminek csak az az eredménye, hogy mindketten a falban kötünk ki, és igen, sokszor olyan is van, hogy csak én pördülök meg, ő nem.
Amit még nem értek, az, hogy sokszor az AI-k féklámpája sokszor nem villan fel, vagy csak jóval később, rég fékez a gép, de a féklámpa nem világít, pedig ez eléggé alap dolog...A saját féklámpámat a játék ismerete közben megfigyeltem, az olyan, hogy ha csak 20%-ig fékezek, akkor még nem világít, utána már "természetesen igen" OMG
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.