Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Igen, nordsleife nem könnyű, de a pálya hangulatát iszonyúan átadja a game
.Egy két tapasztalat:
Ami nekem nagyon nem szimpatikus, az az AI, hihetetlen számomra, milyen makacsok néha, ami bizonyos esetekben tetszik is, de az esetek 70 százalékában csak arra jó, hogy jöjjön a restart -,-, a kifejezetten szánalmas az, amikor belső íven megelőzném, de ő azt nem veszi figyelembe, hogy így útjában vagyok, és simán a kocsim hátuljának kormányoz, aminek csak az az eredménye, hogy mindketten a falban kötünk ki, és igen, sokszor olyan is van, hogy csak én pördülök meg, ő nem.
Amit még nem értek, az, hogy sokszor az AI-k féklámpája sokszor nem villan fel, vagy csak jóval később, rég fékez a gép, de a féklámpa nem világít, pedig ez eléggé alap dolog...A saját féklámpámat a játék ismerete közben megfigyeltem, az olyan, hogy ha csak 20%-ig fékezek, akkor még nem világít, utána már "természetesen igen" OMG
Új hozzászólás Aktív témák

- Steelseries Arena 7 Hangfal
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, HP Garancia, i7-11850H, 32GB RTX A2000 4GB, Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.