Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Én ma épp ezen is baxtam fel az agyam. Valami éjszakai verseny városi pályán, ahol van két ugrató is (de már eleve: mi a faxért kell ugratni pályaautókkal?). Másik, hogy elimination verseny? Nebassz, ilyen valahogy nincs a komolynak tartott szimulátorokban, de mondom sebaj, ettől még lehet élvezetes. Egész egyszerűen, ha túl gyorsan ugrattam el, akkor minden egyes esetben a forgalommal szemben állt meg az autó. Mindegy mit csináltam, hogy gépészkedtem, ha 2 km/h-val gyorsabban ugrattam el, akkor forgalommal szemben végeztem, ennyi, ez így van beleírva a programba. A másik épp az volt, amit mondasz. Ha bármi balhé volt, minden egyes esetben a palánkkal szemben álltam meg. Mindig, kivétel nélkül. Vagy 50-szer ugrottam neki azzal a fos LFA-val a versenynek, ebből 49 rossz ugratás és forgalommal szemben megállás illetve csetepaté és palánkkal szemben megállás.
De már előtte is majdnem uninstalláltam, mert egy Viperrel kellett menni valami pályán, már azt sem tudom, hogy hol, és akárhogy tapostam a Viper belét, az istennek nem tudtam eltenni keresztbe kanyarból kifelé. El tudtam érni, hogy elmenjen a hátulja, idióta kormánymozdulatok kellenek hozzá, de egész egyszerűen nem lehet olyat csinálni, hogy túl nagy gázzal jövök ki a kanyarból, ilyen itt nincs, nincs túl nagy gáz. Ehhez képest, ha egy milliméterre is sikerült rámenni a fűre, akkor mindig keresztbe állít. Mindegy, hogy mennyivel, mindegy, hogy mennyire taposom a gázpedált, keresztbe állít, mert ezt így beleírták a játékba. Mondom akkor ezt hagyjuk, nézzük meg a Mustang mit mutat, de ugyan ez.
Aztán a kaput az tette be végképp, hogy megyek a gép után, tök ugyan olyan autóval mint ő, ilyenkor a féklámpát szoktam figyelni és ha ő fékez én is, hogy ne szálljak bele. Hát a gép olyan féktávokat vesz a legnehezebb fokozaton is, hogy nem hogy lelassítok, de ha ott fékezek, akkor én a kanyarig meg is állok. Ezért később kezdtem fékezni, a kanyar előtt megyek kb. 2 autónyival, a kanyar közepére utol ér és mellettem van. Ezt mégis hogy? Össze vissza mennek az ellenfelek, tök baromság az egész.
Asszem nálam a SHIFT2 elérte a pályafutása végét.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Pánik a memóriapiacon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest