Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dantenero72
    aktív tag

Hát a 240 SX tényleg nem sokat ér a játékban.Állandóan váltasz és váltasz, az autó meg alig akar menni.Ötödikben meg már szabályoz és ha jól rémlik 120-140 a max sebessége.Tehát egy hosszabb drift pályán le kell vennünk a gázról a lábunkat és úgy odaérni a következő kanyarig...Azt kitapasztaltam már hogyha 3.-ba beteszünk bármilyen autót és úgy driftelünk akkor "annyira" nem pörög-forog, így már lehet dönteni a kanyarban, viszont vigyázni kell nehogy átforduljon az autó.4.-ben a kanyarokban meg már szinte egyenesen megy, 5.-ben pedig leáll az autó.Röhej a köbön. :DDD Ezek pl a Mazda RX8-nál nem működnek.

Nézegettem utubeon driftes vidiket és akik jól nyomtak azoknak az auto egész végig 2esben volt szal szerintem manual toljak. Én kb 20percet probalgattam a gyakorlo palyat egyszer sikerult egy szép 360as driftet lenyomnom de fogalmam sincs mit hogy nyomtam :D(viszont shift 1ben még ennyi se sikerült)
    Am mikor vezettem a Bugattit és felmentem a kerékvetőre a kormanyt alig birtam tekerni,aztan meg mintha kitéptem volna a kormanyt mert oly könnyedén tudtam tekergetni(mintha nem lettek fogaskerekek vagy nemtom). Ez normális?

Új hozzászólás Aktív témák