Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zilazil
őstag
Valami olyat olvastam, hogy át kell nevezni az eredeti exe-t AFR-FriendlyD3D.exe-re akkor működik. Én nem próbáltam.
Vegyesek a tapasztalataim. A vezetés érezhetően jobb lett, de még most is előfordul hogy a kormányszög akár verseny közben is hirtelen megváltozik és a addig megszokott 460 fok helyett csak kb 100 lesz. Online versenynél még mindig előfordul, hogy csak tölt és tölt... és semmi se történik. Aztán ha sikerül betöltenie akkor is megvan még az a hiba, hogy előzésnél mintha erőtér venne körül, nem érek hozzá a másik autóhoz, mégis mintha megkoccoltam volna, kisodródik.
Szóval hibák még vannak, de így is az egyik legjobb autós játék amivel eddig játszottam!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest