Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zilazil
őstag
Valami olyat olvastam, hogy át kell nevezni az eredeti exe-t AFR-FriendlyD3D.exe-re akkor működik. Én nem próbáltam.
Vegyesek a tapasztalataim. A vezetés érezhetően jobb lett, de még most is előfordul hogy a kormányszög akár verseny közben is hirtelen megváltozik és a addig megszokott 460 fok helyett csak kb 100 lesz. Online versenynél még mindig előfordul, hogy csak tölt és tölt... és semmi se történik. Aztán ha sikerül betöltenie akkor is megvan még az a hiba, hogy előzésnél mintha erőtér venne körül, nem érek hozzá a másik autóhoz, mégis mintha megkoccoltam volna, kisodródik.
Szóval hibák még vannak, de így is az egyik legjobb autós játék amivel eddig játszottam!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Érik egy újabb balhé? Állítólag nem igazán fizeti alkalmazottait a Gunzilla
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest