- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
Ismételten hazaértem. Épen egészségesen, de iszonyat fáradtan megint. Délután csak poshadtam itthon meg versenyeztem haverokkal pár órácskát LFS-be, több kevesebb sikerrel. Ők a játékban az utcaiból átalakított versenyautókat szeretik jobban én meg a formula autókat, legalábbis pályaversenyre. Egyszer ők voltak a jobbak egyszer én, de néha-néha azért jó kis versenyek alakultak ki, főleg időmérők szempontjából. Egy-egy kört azért összetudtam rakni néha, amik egész jók lettek. Este felé szokásos szombati esti tesco volt, de most rohadt sok szombathelyi Puntos jött le hozzánk. Voltak szép gépek, de a társaság más beállítottságúnak tűnt mint én, nem is nagyon voltam velük egy nevezőn, de azért jó arcoknak tűntek. Majdnem hajnali 1ig voltunk ott, utána még elmentem gurultam párat a városba, 5. alapjáraton, miközbe szólt Jason Mraz-tól az I'm Yours című szám. Felhívtam Johyt, hogy hol van mit csinál, mondta, hogy atlába bulizik, mennyek fel. Sok kedvem nem volt hozzá, arról nem is beszélve, hogy alig volt nálam KP. Most minden vagyonom kártyán van, addig kihúzom így, amíg megyek melózni, majd ott úgyis KP-ba lesz fizu szerintem, már alig várom, jó lesz egy kis plusz.
Mivel nem jött ki hozzám a hülyelány, ezért autózgattam tovább, párszor még összefutottam Robi barátommal a városba aztán gurulgattunk, hol ő ment elől, hol én. Olyan igazi lightos esti cruise volt, nagyon tetszett. Utána elváltak útjaink, nagy nehezen végre hazakeveredtem, most valahogy úgy néz ki a dolog, hogy még mindig ugyan az a szám szól mint az autóban, a gondolatok messze járnak innen, "mind időben, mind térben", ami persze valahol jó érzés is, de azért mégis csak elveszi a kedvemet. Mindegy, lassan úgy is nyugovóra térek, talán majd az álmok másfelé kalandoznak el.[Now playin': Jason Mraz - I'm Yours]
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest