Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Hát, őszinte leszek, nekem az első rész nagyon bejött az egyszerű mégis szórakoztató játékmenettel, és bár a folytatás nem rossz, nálam valahogy minden téren elmarad az elődjétől.
Leginkább az zavart hogy megbomlott a folyamatosság az első részhez képest. Ott tényleg annyi volt az egész hogy mentél folyamatosan előre és öltél. Itt az hogy több rövid küldetésre kell menni nekem nagyon megtörte a játék folyamatosságát. Amikor már pont kezdtem volna belemerülni a mészárlásba hopp, vége a küldetésnek, irány Dragon Mountain.
A helyszínek nagyon jók, de elég egyhangúak egy idő után. Ugyan azon néhány pálya között kell váltogatni, amikor harmadjára kellett visszamenni Zilla City-be ugyan oda már elég vontatott volt a dolog. Az előző részben is voltak erősen egymásra hajazó pályarészek de érezni lehetett a haladást, itt csak szambázol oda-vissza.
A fejlesztések szerintem tök fölöslegesek voltak, bár ez már csak szubjektív, én az első részt is 95%-ban katanával kaszaboltam végig, csak akkor lövöldöztem ha nagyon muszáj volt. A töménytelen mennyiségű upgrade abszolút szükségtelen, anélkül is simán le lehet irtani az ellent, de behelyezés után sem volt szembetűnő különbség, nem mellesleg a legvégén vettem észre hogy volt 34 elköltetlen tapasztalati pontom (elköltés után sem változott sok minden).
Végül pedig a társ. Hoji hatalmas arc volt az előző részben, tényleg jó dumája volt és működött a kémia közte és Wang között. Látszott hogy valami hasonlót akartak elérni ezzel a kiscsajjal is de messze nem volt olyan szórakoztató az ő tépelődésüket hallgatni.
Összességében nem volt ez rossz, de nekem csalódás. Aki nem tolta az első részt annak erősen ajánlom, a folytatás kb. annak a felhígított változata

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest