Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
party egyetemen hétközben is van. én azt jobban szeretem, mint a hétvégi, h ugymondjam kemény vagyok 16 évesen mer beengednek ilyen helyre a "nagyok közé" bulikat.
na meg nekem hétvégén meccs és melo van. szal csak nagyon ritkán megyek el hétvégénSETFSBvel tom állítani, de mondom semmi értelme. szvsz az ET5pro (csak ezt a verziot probáltam) értelmesebbnek tűnik és nem kell vele annyit b@szakodni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kriszbon
üzenetére
éjjel-nappal online (du. szundiztam most meg nem tok aludni
)
az a baj,h ráérős vagyok és biosbol már kitapasztaltam mi megy a procc. setfsbvel max 30-50mhzet tok még kisajtolni, deh az meg már épp nem játékstabil. nem a procc áll le, hanem a game hibát észlel és leáll

tökéletes nekem ez az orajel ennyi fesszel. bár épp ma láttam egy tesztet, ahol 1,2Von megy 3600at. nekem ahhoz 1,33 kell
igaz nem panaszkodom, de mégiscsak yol járt a kölök![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
sajna lapomat nem találom support listben.
nem is kezeli?(adatlapon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)