Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
sziasztok! kb 3 napja nem megy a serviio-m. Nem csináltam vele semmit. Valami tapasztalat máshol mi a helyzet működik?
-
stifi82
aktív tag
Halihó! Vettem 1 új laptopot feltettem a serviiot 2.2 végtetelenítve. LG tvn nézek filmet ahogy szoktam de nem sikerült. Belemegyek a mappába benne a fájl rámyomok és minden filmre azt irja ki, hogy: Ez a fájl nem ismerhető fel. Vissza térés a listához. Ilyenkor mi a baj: Mi a teendő?
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Avast premium securityt szeretném használni de feltelepítem beregisztrálom akkor nem látja a tv.
Mit kell kikapcsolni az Avaston, hogy a tv lássa a hálózaton a serviiot? -
stifi82
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #3260 üzenetére
Én sem találtam megfelelő megoldást mint hogy újra indítom a gépet.
-
stifi82
aktív tag
Ha kábellel csatlakozik a laptop a hálózatra nem wifin keresztül akkor nem látja a tv a serviio-t. Mi okozza ezt a problémát?
-
stifi82
aktív tag
Nálam is van ilyen gond hogy a 4k filmek wifin nem jönnek át a tv tudja az 5ghz-t és mégsem (laptop is tudja az 5ghz-t) upc conect boxom van.(tv router között 10cm válasz fal van)
De ha a tévét kábelre teszem úgy már megy a 4k film pedig a tv-nek csak 100as lanja van. Gondolkodom xiaomi router ac2100 vagy a redmi ac2100 routeren.
Servioval és lg smart shareval is próbáltam ugyanaz a probléma. De van, hogy megakad az 1080p film is mert a laptop távolabbi helyen van akkor szoktam költöztetni. 720p nézem azokkal 99% nincs gond.
Usb 3.0 külső hdd-vel nincsen gond. -
stifi82
aktív tag
Akkor nem is kellene ilyen drága nas-ban gondolkodni? bírná 1 ilyen kisebb is a 4k-t. Kábelezést ha úgy van megoldom a tv felé csak valahol azt írtál, hogy 100as lan-ja van a tévémnek nem ezres LG7900pla. ( Plexem volt anno laptopra mert van 1 wd my cloud home nasom ami valami öszvér cucc amiről csak plexen át jöttek a filmek 1 öröké valóság volt mire be szikronizált minden bonyolult 1 cucc ez a Home. Abból venném ki a vinyót aztán menne 1 normális nasba bele)
-
-
stifi82
aktív tag
Hali
serviiot és utorrentet használok egyidőben de az lg smartshareval is ugyanaz a tünet. Ha megy a torrent a laptopon akkor a tv-n serviion nézem a filmet és beakad. Kikapcsolom az utorrentet akkor meg megy minden jól. Van ez a networx sebesség mutatom utorrent alatt nem meg fel az adat a serviionak utorrentet kikapcsolom akkor megy. Ilyen esetben mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest