- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Nem zárható be
S sorry, hogy ide is írok, de nagyon sürgős a dolog.
Egy S.O.S. problémám lenne felétek, ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék.
3 vinyóm van, az egyik (160gb maxtor - hűtve van..) vinyón van 2 partíció (nem rendszer egyik sem) egy 100-as és egy 60-as, a lényeg az, hogy egyik pillről a másikra, semmi fagyás nélkül elsőnek írhatatlan lesz mind a 2 part. , újraindítás után már helyi lemezeknek látja, és bele sem tudok lépni (fat tábla elcsúszást ír ki a scandisk a bootnál...) szereztem egy backup vinyót, rámásoltam data recovery-vel a 100 as partíció cuccait ami ugye elszállt, leformáztam az egyik rossz partíciót, és visszamásoltam rá a cuccokat , és megint kezd elszállni, már megint nem tudom írni, (A KÉPEN i: , és g: a két rossz part.) és a p.magic már megint nem látja normálisanMi a fene lehet ez?! XP már amúgy eléggé instabil, xp reinstall esetleg segítene? Vagy mind 2 szar partíciót leformázni, újrapartícionálni? Köxi a válaszokat előre.
-
BEZÁRHATÓ
-
Sikerül nagyon sokmindent megmenteni róla , de sok sérült is a hibás FAT tábal miatt .
Nem baj nem az életem munája volt rajta
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat ! -
Köszönön a tippeket !
De már fogtam és leformáztam a partíciót nagy nehezen XP alól a Particion magic-el.
Most fut rajta a GET BACK DATA .
Majd egy 2-3 óra múlva meglátjuk mia maradt .
Már félig meddig lemondtam a rajta levő dolgokról
Csak az a baj hogy nem az én dolgaim , hanem a barátnőmé
De már ő is kezd belenyugodni
Köszi mégegyszer mindenkinek mindent !!! -
bebean
aktív tag
üdv!
probald ki ezt:
Bővebben: link
tudsz irni egy emergency cd-t (v. usb-t), arrol boot & igy nem vagy az xphez kötve.
remelem segit (en meg nem probaltam) -
Flashy
veterán
az én ötletem az lenne, hogy alacsony szinten (Linux) ki kéne törölni az egész fatot, hogy a progik ne fagyjanak bele, aztán utána jöhetnek a recovery programok. de a megvalósításhoz semmi egyéb segítséget nem tudok adni, utána kéne nézni a fat32-nek, hogy hol vannak a táblák, meg ilyesmi.
-
5leteket még még még !
-
-
gézu
őstag
Bővebben: link
Esetleg a Finalrecovery?Habár sosem használtam,de hátha... -
Ha indítom az XP-t , akkor ezen a partícion ellenörzést akarna végrehajtani ,de kiírja hogy NEM XP LEMEZ és a javításra autómatikusan nemet mond .
Ilyet még nem pipáltam . -
-
WillChi
őstag
Szerintem próbálkozz egy másik winchesterről bootolni egy stabil rendszerrel. Talán az alatt már nem fog fagyni semmi.
-
-
Ki tud ajánlani valamit sérült FAT táblás particióból való adatok visszanyerésére ?
Csak DOS-ban lehet látni és csak az Active Uneraser nevü prorammal az adatokat , de sajnos DEMO-s a verzió
WINXP alatt kifagy ha bármilyen recovery programmal rákattintok
Az XP is 10 perc alatt bootol be .
Scandisc sem tudja javítani .
Tippeket , 5leteket előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest