- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Apple asztali gépek
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fülhallgatókhoz lehet külön kapni valami kis csipesz félét amivel odaerősíthetem a vezetéket a pólóm nyakához?
Mert engem zavar, hogy ha be van rakva a póló alá akkor visszacsúszik a felesleges rész s amikor fordítom a fejem akkor meg mindig úgy érzem mintha ki akarna esni, sőt hirtelen mozdulatnál ki is csúszik, bár ez természetes.
Kicsit hülyén nézne ki, de legalább úgy maradna ahogy én akarom.
A másik kérdésem az, hogy ti milyen módszerrel tároljátok a hallgatót?
Egyszerűen a lejátszó köré tekeritek? Ez mennyivel rövidíti a vezeték élettartamát? -
válasz
ponti_ak #983 üzenetére
Hát igen, ha a tanulmányaim befizetését elhalasztom(basszus pont fizu előtt pár nappal kellene perkálni)akkor megtudom venni akár jővőhéten is, ha nem akkor csak 1 hónap múlva(bár a későbbiekre nézve ígyse-úgyse lsz túl sok zsém
).
Egyszerűen gyönyörűen szólnak a cintányérok, amúgy is imádom őket, de ezzel a fülessel+a
muvoval nagyon ott van s szerencsére a mélyeket sem viszi azért túlzosba, egy másik hallgatónál azt utáltam, hogy iszonyatosan kiemelte őket.
Még azt nem tudtam eldönteni, hogy a magasakat néha túl magasan adja le vagy ténylegesen a zene olyan, de szerintem az utóbbi lesz, mert legfőképp a Slayernél érzékeltem s aki ismeri őket, tudja, hogy King bácsi milyen szólókat szokott játszani. -
válasz
ponti_ak #980 üzenetére
Ma megvettem a cx300-at.Szerintem még walkmennel is érezhető a különbség, eredeti kazikkal próbáltam s sokkal jobban szólt mindegyik tartomány mint a régivel, de legfőképp a mélyek(minimális eq van rajta).
Volt szerencsém kipróbálni egy Creative muvo tx fm-el, háát...valszeg egy hónapon belül beruházok a g3-ra
, ezért az idő tényező kilőhető.
Haverom tök hülyének nézett, hogy adhattam ki ennyit rá, mondtam neki hallgassa meg, kiguvadtak a szemei, ''na, megérte?'', erőteljes bologatás volt a válasz. -
válasz
ponti_ak #969 üzenetére
Köszi, most már világos.
Közben megnéztem, egy Sony Wm-ex192-es walkmenem van s természetesen a későbbiekben jó lenne egy mp3 lejátszó, de jelenleg nincs 30000-em, mert akkor már abból valami jobb kellene.
Azzal tisztában vagyok, hogy a fejhallgatók jobbak, de utcán nem szeretem viselni, csak otthon használom.
Még annyi lenne, hogy az aktív zajszűrés hogy megy?Frekvencia alapján vagy más ''gumi-harang''-ot használnak?Ezeket pedig mindig egyénileg kell kikisérletezni, hogy számunkra melyik a megfelelő, igaz? -
válasz
ponti_ak #967 üzenetére
Köszi a kimerítő választ.
Egy Sony walkman, pontos típust most fejből nem tudok.
Kb. egy cx300-as árkategóriát áldoznék rá, viszont most, hogy irtad ezt a zajszűrést, felkeltette az érdeklődésem, de pénzem úgysem lenne rá, pedig szinte csak utazás közben használnám.
Ilyen szinten értem a zárt rendszert, de ezt hogyan érik el?Mi a technikai háttere?
Az ajánlott irodalomhoz sajna gyenge az angol tudásom.
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy walkmenhez megéri-e valami jobb fülest venni(mx500, cx300) vagy nem tud annyival többet kihozni belőle, hogy megérje?
Mennyi ezeknek az élettartamuk?Pontosan mit is jelent az, hogy zárt rendszerű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest