Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
No igen, ezért kérdeztem. Van vagy 4-5 digitális hőmérőm, véletlenül sem mutatnak azonos értéket. A pár ezres kategóriától a huszon ezresig.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Szerintem oroszlán fórumtárs azonnal megmondaná, hogy melyik hőmérő a pontos és rittyentene belőle egy legalább két oldalas OFF szökőárt.
(nálam 25 hozzászólás van beállítva a fórumban)
-
Két hagyományos hőmérőm van, és az egyikhez viszonyítva 1-1,5 fokos eltérést tapasztaltam. Nem tudnám megmondani, melyik a pontosabb.
Viszont rendkívül érzékeny: ahogy kézbe vesszük a készüléket és elkezdjük beállítani, már pár percen belül 27-29 fokot is mutat. Amint visszahelyezzük nyugalmi állapotba és várunk, visszaáll az aktuális szobahőmérsékletre.
-
-
fogselyem
senior tag
válasz
Luck Dragon #9 üzenetére
Koszi, halam kiserjen halalodig.
-
yanna
addikt
Az honnan tudható, hogy pontos a hőmérő szenzor?
-
-
fogselyem
senior tag
Mennyire erős, vakító éjszaka a fénye az órának?
Az a halálom amikor az órának olyan fényereje van, hogy olvasni lehet mellette a sötét szobában. -
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Minek? Én is órát csinálnék belőle... de ez már az
-
-
"CR-2032 típusú tartalékelem is használható. Áramszünet esetén az elem veszi át az áramellátást, és minimalizálja a kijelző fényerejét."
Csak elfért volna benne egy lítiumakku, és akkor nem lenne gond, hogy lemerül. Mondjuk ahhoz kell egy normálisabb töltőáramkör is... De UPS üzemben nem menne tönkre hamar az akku.Különben jó, ügyes, hogy a mezei LCD-t LED-ekkel színesítik.
-
perge666
veterán
Jó kis cucc.
-
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Baloldali a nap , jobb oldalt a hónap szerepel . Sajnos ezen nem lehet változtatni .
-
24 fok Dániában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest