- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Anti-Hero #888 üzenetére
A grindelés is olyan, hogy hiába tápolnék órákat egyes helyeken, annyira sokat ugrik az XP követelmény, hogy hetekbe tellene, mire az összes skillt megszerezném ami kell... amúgy szinte mindig majdnem megöltem, és a végén ölt meg. Dodge jobbra-balra, 2 ütés repeat. Ha felrepül suriken. Ennyi. Utánanéztem, de más titka nincs is. Pedig sokat reménykedtem abban, hogy itt is, mint minden DS játékban van minden bossra egy módszer, amivel félvállról ki lehet őket ütni a nyeregből.
-
Mr_no_Name
tag
(#871) Imilenni: nem olvastam semmit. Beírtam a topicba. És nem kell sírni. A DS-ekben volt taktikázási lehetőség, itt nincs. Ez nem is DS, valóban, ez egy ügyességi játék. Ha eltalálod a parryt, akkor nyertél. Ezzel az erővel játszhatod a guitar herot is.
(#873) Ulthanito: úgy, hogy ti jók vagytok guitar heroban. én meg nem
(#875) atainprison: "Ha ő azt mondta megölhetetlen, akkor az úgy van. Ne vitatkozz! Te is és az a sok ember is, aki videót csinálta róla, mind csaltak. Ennyi
" Én ilyet nem mondtam. Te mondtad ezt.
(#879) Anti-Hero: fél nap alatt írok neked olyan játékot, hogy 151. alkalommal sem fog sikerülni. Nem tudom mennyire fog tetszeni.
(#880) ThySoul: direkt leírtam, hogy a ds2-őt véletlenül a covenant of championsal kezdtem. Még is kapom az ívet a coop miatt. Ezeknek beszélhetsz.
Ahogy látom itt arra hegyeződik ki a dolog, hogy megmemlítettem: volt pofám coop modban tolni a DS játékokat a legelején, első végigjátszáskor. nna. Nem csak én vagyok gyökér mert kifakadtam. Ennek igazán örülök.
-
Mr_no_Name
tag
válasz
#80123904 #867 üzenetére
Meg akartam venni ps4-re, csak előbb kipróbáltam, de így ez most elmarad.
Az első köröket nyilván segítséggel csináltam meg a souls játékokban, a későbbi végigjátszásokban pedig már egyedül csináltam mindent. Fun fact: még a DS2 elején véletlenül beléptem a Company of Championsba, és úgy mentem el a játék feléig. Tehát cáfolom, hogy nem csináltam volna meg semmit
Na mind1, ez a játék: klikkelgetés + parry. Másról nem is szól.
-
Mr_no_Name
tag
Nos. Ilyen még nem volt, de most eljött. Ment az uninstall a 24. Lady Butterfly próbálkozásnál. Megölhetetlen. Nincsenek fegyverek, nincs armor amivel lehetne taktikázni. Nincs coop, hogy segítséget kérjek. A kibaszott gombokra nem reagál időben a játék, nyomogathatom a shiftet ahányszor akarom. Ez a játék így, egy kalap szart sem ér gyerekek mondom ezt úgy, hogy az összes souls játékot kipörgettem minimum kétszer. Majd ha lesznek armorok, nehéz-könnyű fegyverek akkor visszatérek, de ez így kula. Mit gondoltak a fejlesztők, hogy majd százszor meg fogok halni egy bossnál, hogy majd vakon is ki tudjam parryzni? Haha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Lightyear - befektetési app
- Építő/felújító topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Androidos tablet topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- OLED monitor topik
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest