Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

válasz ThySoul #1535 üzenetére

Egyébként nekem a Demon ezerszer nehezebb volt első végigjátszásban mint isshin, mert míg isshinnél azt kellett, mint a játékban mindenhol(deflect attack és kész) addig a demon egy sima souls boss, és nehéz átállni rá 30 óra deflect után pontosan. :K

Mondjuk nehéz nekem összehasonlítani más ds bossokkal, amikor először játszottam a ds3-al gyakorlatilag egy komolyabb bosst nem vertem le egyedül, a bb-ben a dlcben ludwigot szintén npc hunterrel első próbára azt se tudtam mit csinálok.

Aztán újra elővettem a ds3-at akkor meg szinte simán ment minden. (namlesst kivéve) Gael azért kihívás volt, de közel se annyira mint Ishin. Bb-t szintén újrajátszottam, nem okozott komoly problémát egy boss se max 3 próba volt, Ludwig is 5-ik próbára ment, Kos itt szintén komolyabb kihvás volt (múltkor meg se tudtam szagolni) de közel se annyira mint Ishin.

• Yodamest

veterán

válasz ThySoul #1535 üzenetére

"Pisti annyira önfejűen és idióta módon játszotta ezeket, de főleg a sekirot (mindenki mondta, hogy egy rakat prostetic jó lenne, de leszarta mert az "buzis)"

Na de végül is pont erről van itt szó, hogy egy jó megoldása van a dolognak és ha te nem pont úgy játszod, hanem mint Pisti is akarta, hogy tegyük fel toolok nélkül, akkor no chance. Ő picit másképp akarta játszani, ahogyan a soulsokat is picit másképp játszotta, a saját módján, de míg ott a játék teret engedett más-más játék stílusnak, itt ez nem lehetséges.

Friede, Gael persze ezek is nehezek, de valahogy ott nem érzed azt, hogy keretek közé vagy szorítva. Ott ha akarom megyek faith buildet és le lándzsázom Gaelt vagy fogok egy göcinagy pajzsot és pajzsolok. A lehetőségeken van a hangsúly, ami Pistinek is hiányzott, hogy nem tudott a saját stílusában harcolni, azt kellett csinálnia amit a játék elvár tőle. Van akinek ez fekszik alapból, így nem érzi ráerőltetettnek, de megmondom őszintén én is örültem volna azért, ha a parry mellett van más opcióm is a harcok megoldására, mert már fájt az ujjam a sok L1 nyomkodástól. (mert ugye folyamatosan nyomkodod, hogy az adott parry fremeba beleessen a parryd, ha csak pont akkor próbálnád lenyomni, amikor pont optimális, azt egyszerűen nem lehet lereagálni annyira gyorsak a csapások, támadások, de erről már volt szó, gondolom nem újdonság a nyomkodós parryzés ennyi idő után már)

Új hozzászólás Aktív témák