Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sem akarom itt adni a nagy igazságot, de placebo minden külső hókuszhumbug. Ha tudat alatt nem akarsz leszokni a nikotinról, akkor nem fog menni. Ez az elhatározás sem egy nap alatt születik meg. Én hat év dohányzásom alatt jópárszor próbáltam abbahagyni. Nem sikerült mert nem akartam. Jólesett, hiányzott, kellett és kész.
Fél éve nem szívom. Nem hiányzik. (csak néha ) De az elhatározás is kb fél év alatt született meg. Szerintem akkor kell ténylegesen abbahagyni, amikor már egy-két hónapja mondogatod magadnak a különböző érveket pro és kontra. Mondogatod, beépül az életedbe de mégis dohányzol. Még jobb érveket keresel, még többször körüljárod a dolgot de mégis dohányzol. Én így eljutottam egy olyan tudati állapotba hogy nem okozott idegbetegséget amikor egyik napról a másikra leraktam.
Akkor a legszarabb abbahagyni valamit amikor nagyon jól esik. Amikor elfogyott a cigarettám és fél napig nem jutottam hozzá, én is idegbeteg voltam. Nem kicsit. -
fero02
nagyúr
Nem a véleményed, szubjektív meggyőződésed akartam babrálni, hanem az én véleményem mondtam el erről. Placebo az egész.
Én már november óta nem bagózok és semmi segédeszközt nem használtam. Előtte is voltak kudarcba fulladt próbálkozásaim, de azokat a lehetőségeket is én csesztem el.
Na asszem ennyi. Megyek reggelizni.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest