Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Előzményeket lásd itt:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38514&arc=f[/L]
Aki nem akarja végigolvasni a másik topicot, annak a lényeg:
Adott egy monitor, ami áthelyezés után (másik szobába került a gép) képhibát produkált (legörbül a kép jobb oldala, alul-felül).
Visszavittem a régi helyére, és láss csodát: normális a kép... Az egész lakásban (a konyhát is beleértve) csak a lakás két sarka megfelelő (a két, egymással szemben lévő kis szoba, ablakhoz közel levő sarka...). Szóval valami zavaró jelenség (sugárzás? mágneses tér?) lehet a ludas...
A lakás egy kőbányai, 10. emeleti panel (legfelső emelet). A tetőn elhelyezett antennára gyanakodnék, ha lenne a közelben (légvonalban kb. 10-12 méterre van is valamilyen antenna a tetőn, de pont a ''használható'' szobák felőli oldalon...).
Ja, a másik monitoron (netes gép) a kép jobb oldala kicsit elmosódott (betűk esetén érzékelhető), az új TV-nken meg szintén lefele görbül (megmértem: 3 mm) a kép jobb széle (eddig észre se vettem).
Kérdéseim: mi okozhatja ezt a jelenséget? Mit lehetne tenni ellene?
Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest