Hirdetés
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
smiths001
csendes tag
Most a munkahelyemen vagyok ezért nem tudom pontosan megnézni de emlékeim szerint pont ez az az üzenet amit kapok állandoan ...:((
jó megnézem ... ezt az oldat egy kérdés még bövebben nem tudod leírni pontosabban mit hova kéne beirni gond hogy nekem magyar XP van fent és ha jol vettem le neked angol.... és a javítósrészben nem csinált semmit csináltatott egy kislemezt megcsináltam tovább lépett és máris kérdezte hogy hova telepítse a windows-t... de tovább nem mertem lépni az adatok biztonsága érdekében mert formázni nem szerettem volna a meghajtót addig mig nem tuti hogy a képekelvesztek ...
aztán a kislemezröl bootolt és kiirta hogy vegyem ki kivettem és ujra kék képernyő...:(
köszönök minden segítő hozzászólást nem tudom hogy hogy deaktiválja magát vagy sem :( csak az tuti hogy ennél a telepítgetős résznél vettem észre hogy a fájlrendszert ismeretlennek irta ki...
Aktív témák
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest