- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Aktív témák
-
W1939
csendes tag
Hát kösz!
Kipróbálom. -
W1939
csendes tag
Lenne egy problémám!
Van egy belső mobile rackem, amit elvileg át lehet alakítani külsővé egy USB kábellel. A baj csak az, hogy amikor megvettem, nem adtak hozzá kábelt, és külön sem tudok venni sehol, pedig már néhány boltot körbekérdezgettem, ezért úgy döntöttem, hogy összedobokegy ilyen kábelt, mivel ez nem tűnik olyan bonyolultnak. Nézegettem a Neten kötési rajzok után, még a gyártó honlapján is, de semmit. Egyszerűen csak egy kötési rajzra lenne szükségem, hogy azt a négy kábelt milyen sorrendben kössem hozzá a rack dokkoló egységének a hátulján lévő négy kis tüskéhez?
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna küldeni egy kötési rajzot, vagy mondana egy bolto Debrecenben, ahol egy ilyen kábel beszerezhető.
Köszi
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest