- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
Diego2002 #11 üzenetére
hűha most már nincs előttem a gép,de ''ami'' bios volt rajta és valahol volt egy opcio vga motherboard vagy pci itt a pci kiválaszt ujraindít aztán volt egy menüpont ami azt kérdezte engedélyezem e az automata felismerést bootoláskor na ezt asszem ha alapból le van tíltva engedélyeztem restart és nagy fekete semmi ekkor dugtam át a monitort a kártyába és már jó is.No ez még nekem is zagyva de,volt két menüpont ''erdeti beállítások'' és ''legjobb beállítások''
ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.
Az biztos,hogy egy fos bios van rajta.
Viszont nehéz elb@szni. sok sikert ha leírod milyen menü pontok vannak rajta talán beugrik azt hiszem a második oszlop elsö
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest