Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Nem sajnos! Haverom beviszi az üzletbe ahol vette a gépet és a vga kártyát is.
Majd valamikor.
Aztán megmondom, hogy mi volt. Én mindent megpróbáltam... Mindenki mondta, hogy egyszerű, mert valahogy le lehet tiltani BIOS-ban az alaplapi vga-t, de nekem sehogy sem sikerült. De az biztos, hogy nem lehet olyan egyszerű a dolog. Volt egy jumper állítási lehetőség az alaplapon, amely jumper fel sem volt tűntetve az alaplap leírásábanAz pont a vga kimenet mellett volt, azt is megpróbáltam, de semmi! Mikor már be volt rakva a gépbe a radeon, akkor már - mint korábban mondtam - a power gomb sem világított
Majd azért beírom, ha megtudom, hogy mi volt. -
-
viharhozo
addikt
Most raktam ossze egy Biostar M7NCG400ra epitett gepet. Ennel is automata a felismeres, nem kellett semmit allitgatni.
A lap egyebkent nagyon kellemes benyomast tett ram. -
sequator
senior tag
nekem shuttle MN31N lapom van, de kb fél pillanat volt letiltani az alaplapi VGA-t(más kérdés, hogy mielőtt kivettem az AGPs kártyát elfelejtettem engedélyezni és kéthétig gépnélkül voltam
)
az advanced chipset featuresben a frame buffer size(integrált vga memóriáját) Disabledre tettem és kész
ja ez egy Phoenix AWARD BIOS
Sautia -
mr_ricsi
veterán
''Init Video First (AGP/PCI), a PCI esetén az integrált megy (ha van).''
Ez nem igaz. Az integrált VGA mindig AGP-s.
Egyébként ez a kapcsoló csak az választja ki, hogy a PCI vagy az AGP induljon először, de aztán indul a másik is. (Tehát nem tiltja le.) Windows alatt simán(?) lehet használni egyidőben egy PCI-os és egy AGP-s VGA-t. -
Diego2002
tag
Köszi szépen! Délután hozza át haverom a gépét (ezt a csodát), és megint nekigyűrkőzök. De ezen tényleg semmi opció nem volt a VGA-t illetően. Csak az energiaellátásnál. De ott meg teljesen másról volt szó.
Amúgy innen le lehet tölteni a manualt, ha gondolod (800 kb):
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tibibi
őstag
válasz
Diego2002 #11 üzenetére
hűha most már nincs előttem a gép,de ''ami'' bios volt rajta és valahol volt egy opcio vga motherboard vagy pci itt a pci kiválaszt ujraindít aztán volt egy menüpont ami azt kérdezte engedélyezem e az automata felismerést bootoláskor na ezt asszem ha alapból le van tíltva engedélyeztem restart és nagy fekete semmi ekkor dugtam át a monitort a kártyába és már jó is.No ez még nekem is zagyva de,volt két menüpont ''erdeti beállítások'' és ''legjobb beállítások''
ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.
Az biztos,hogy egy fos bios van rajta.
Viszont nehéz elb@szni. sok sikert ha leírod milyen menü pontok vannak rajta talán beugrik azt hiszem a második oszlop elsö -
Diego2002
tag
Ezt leírnád bővebben is? Mármint, hogy mit állítottál, mert én ma egy ECS alaplappal szarakodtam, és sehogy sem tudtam beállítani a biosban, és nem is találtam rá (pedig igencsak átnéztem).
Automata nem műkszik, be sem kapcsol a gép (a monyó), mindegy, hogy melyik monitorcsatira kötöm - ha be van rakva a 9550-es Radeon. -
dr.kiky
tag
az is lehet, ha inteligens elvileg egyből észreveszi......
-
tibibi
őstag
válasz
loszerafin #6 üzenetére
nem be kellet állítani ,hogy automatán válasza ki azt amilyik az elsődleges vga,de az volt a gondom,hogy csak motherboard és pci állást találtam holott a kártya agp
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
Tedd be az újat. Mennie kell akár két videokátyának is egyszerre, de lehet, hogy magától lekapcsol az alaplapi.
-
tr00p3r
addikt
akkor valószínűleg jumper lesz.
itt egy link az MV42N manual-jához. nézd meg szerintem kb ugyanaz lesz a 2:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tibibi
őstag
-
tr00p3r
addikt
-
tibibi
őstag
hali kellene egy kis segítség ,mert nem akarom elcseszni
adva van egy shuttle mv42v1.3 alap lap amin integrált vga van ezt kellene lecserélni egy ati 9200 kártyára .Ha valaki elmondaná,hogyan kell letiltani pontossan a biosban az integrált vga és hogyan kell engedélyezni a másikat azt meg köszöném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest