Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• HEBI

senior tag

válasz Egon #20 üzenetére

Nekem sincs róla fogalmam pedig már egypár éve liveom(Sb live 1024) van. VIA 133A és 266A-nak nincs vele semmi baja.
    Szerintem arról lehet szó, hogy a Livenak van kb. 20 verziója és ezek közül, mondjuk 10 bugos. Az 1024es sorozat az nem.

• HEBI

senior tag

Bátorkodom, hozzászolni a dologhoz.
    Személyes tapasztalat:
    Genius hangkártyám volt (4.1es), nem voltam vele megelégedve, lecseréltem
    SB LIVE 1024re (4csat). Ha utánna néztek az akkori legtisztább hangú SBlive. Szerintem azóta se jött ki olyan széria. Win98(se) alatt rengeteg szívás volt vele, nem volt rendes driver hozzá. Winmetől kezdve minden megoldódott. A mostani winxps driver is nagyon jó. Még a kikapcsoláskori pukk is megszűnt. Szóval ha SBlive akkor próbálj meg egy ilyet szerezni. Használtpiacon lehet, hogy találsz. Olcsó és jó vétel lehet, kettő hangfalra vagy fejhallgatóra is. Erősítő nincs a kártyán, csak a szokásos és dig. kimenet.
    Aktív hangfalakból meg genius 4.1em van. Aki eddig hallotta, annak tetszett. Picik, műanyagok a hangfalak, a mélynyomó rezeg is, ha nagyon megnyomod. De a össze vannak válogatva, azaz nagyon jól szólnak együtt. Mielőtt valaki leszólná őket vagy hallgassa meg, vagy nézzen utánna.
    Ezt a kettőt meg lehet úszni, mondjuk max. 20 ezerből. Szerintem ennyiért nem rossz.

Aktív témák