Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Blu-ray írót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely2005
tag
"Akkor úgy néz ki mégiscsak létező személy(ek)ről van szó, mivel korábban azt írtad, hogy a Balogh család portája előtt ácsorogtál. Valószínű, hogy nem véletlen az egybeesés.."
Igen-igen, még is csak léteznek!

"Hát nekem ez erősen átverés gyanús."
Igen, nekem is erősen az.
"Nagy tanulság lehet, hogy többször előre ne fizess soha senkinek. Én is szoktam rendelni on-line, de mindig utánvétes a dolog. Ennek sztem így is kéne mindig történnie."
Én is mindig utánvéttel szoktam küldeni/kapni a csomagot/pénzt, csak nagyon ritkán előreutalás. Pl. itt nem láttam esélyét, hogy megengedlyék nekem, hogy utánvéttel küldjék, mert gondoltam ez egy komoly cég és nem lehet velük így egyezkedni...
"Azért remélem megoldódik a dolog. Kevés esélyt látok arra, hogy megkapd a cuccot, arra viszont többet, hogy nem fogod.
"
Arra én is kevés esélyt látok, hogy megkapom a csomagot, de arra többet, hogy a pénzt visszafogom!"Én az ilyen szemeteket a helyedben jól lecsukatnám."
Én is, de azt nem tudom, hogyan kell!

"Irány a bank és a rendőrség! Nem tudom mire is kéne várni, ugyanis amikor én megrendelek vmit, már fél óra múlva szoktam visszaigazolást kapni..."
Várni sajnos azért kell, mert csak akkor hivatalos a perem, hogy ha letelt a megigért határidő és még akkor se jött semmi.
"Ja, meg 1 db volt csak nekik, amit el is adtak neked, aztán nincs több?"
Sajnos nem tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest