- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
Amazonon volt egy előrendelési hullám , de mire én is olvastam róla , már le is zárták. Itthon eddig csak a Platinumshop-ban láttam előrendelési lehetőséget , de az elég bizonytalan szerintem , mert vagy már rég besokaltak a rendelés felvételével , vagy nem is fognak kapni. Azért is kérdeztem , hátha valaki tud még bármi lehetőséget. :/
-
Lei559
tag
Valakinek sikerült előrendelnie a Sega Mega drive 2 minit-t?
-
Lei559
tag
Tudod mit? Megkönnyítem a dolgodat , mert látom kezdesz nagyon belebonyolódni a saját furcsa gondolatmenetedbe. Igazad van.
Kérlek soha ne térj le a helyes útról és mindig válaszd a 20 eurós "12 month individual membership" opciót amikor előfizetsz. (Kérlek olvass utána mit jelent az "individual" szó , nehogy később gondot okozzon.)
Ha legközelebb találkozol egy family membership előfizetéssel rendelkező nintendóssal , neki is fejsd ki az aggályaidat , és vezesd le neki , hogy milyen morális problémákat fog maga után vonni ha ezt továbbra is folytatja.
ui: kérlek erre a hsz-re még válaszolj , nehogy ne tudj aludni este , hogy nem a Tiéd volt az utolsó szó.
-
Lei559
tag
8 ember összeáll és közös előfizetést indít , ami 35euro ugyan a 20 helyett , viszont cserébe megoszlanak a költségek. (ez ugye 4.375 euro/fő , így még 2000Ft sincs , szóval sokat is mondtam )
Ez egy hivatalosan a nintendo által indított szolgáltatás ami MINDENKI számára elérhető és bizony a normál éves membership alatt található közvetlenül az előfizetési oldalon.
Az , hogy te nem ismerted ezt a szolgáltatást , attól még bizony másnak igen is csak ennyibe kerül , aki veszi a fáradtságot és talál rajta kívül még 7 nintendos barátot vagy családtagot. Ha meg esetleg az zavart össze , hogy miért hívják "family membershipnek" akkor kérlek olvasd el figyelmesen a hivatalos leírását az előfizetésnek mielőtt újra butaságokat válaszolsz.
-
Lei559
tag
válasz chris-v #17392 üzenetére
Én egy kicsit komolyabb setupban bíznék rendes , nagyobb teljesítményű fényforrással , meg pld a Game Boy házra a legtuttibb a műkörmösöknek az UVs lámpája. Pont belefér , hatékonyan fehérít. Láttam én sajna sok olyan videot is ahol foltos maradt a ház. :S
No meg lehet , hogy nem mindegy az időtartam sem amit bent tölthet a gép , mert az oké , hogy valami hirtelen jól néz ki , de utána lehet 30*gyorsabban fog öregedni a műanyag , vagy valami. :S Aki csinált már ilyet annak talán van tapasztalata.
-
Lei559
tag
Sziasztok,
"Valaki nem ismer véletlenül valakit" aki régi besárgult NES , SNES , Game Boy házak felújításával/kifehérítésével foglalkozik?
Utána néztem a dolognak , sok helyen le is van írva mit hogyan kell pontosan csinálni , de arra , hogy azt a 2-3 dolgomat megcsináljam ahhoz nagy befektetés lenne... legalább is akkor ha tényleg normálisan meg szeretném csinálni.
Előre is köszönöm a választ és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest