- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arty
veterán
válasz Lei559 #17414 üzenetére
Ez nekem elég álnaívkodásnak tűnik. Mit jelent a FAMILY szó szerinted és miért pont ez lett az előfizetés neve?
De az ajánlásodra körbenéztem és a FAQ-t találtam: [link]
My family members use their own Nintendo Switch consoles. If we purchase a Family Membership, can we use the Nintendo Switch Online services from any of the Nintendo Accounts on any of the Nintendo Switch consoles?
Yes, you can. Even if your family members are using their accounts on different Nintendo Switch consoles, if you have a Family Membership and create a Family Group, then each account can use the Nintendo Swich Online services. You don't need to use the same Nintendo Switch as the person who purchased the membership.
I purchased a Family Membership. Do I need to set up anything so other members of my family can use it on their Nintendo Accounts?
Peeeeeersze, nyilván a family/family member kifejezés tök véletlen szerepel mindenhol. Ők valójában friendekre, colleague-kre IS értik. Csak éppen nem írják le. Az előfizetés neve is véletlen kapta a family szót, véletlenül emlegetnek mindenhol parent-et és child-ot.... semmi köze a családodhoz A GROUP MEMBERSHIP simán csak nem hangzott jól, ennyi a titok. De ha ez mégis így van, akkor a nintendo hülye és én helikopter vagyok.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Lei559 #17412 üzenetére
igen új, mivel én 20 EUR-t látok a szolgáltatás árcímkéjén (a családi 35...)
a "trükközésről" nincs fogalmam; ami ugye nem mindenki számára elérhető, akár családi akár morális okokból tehát kissé erős ez a "de az a szolgáltatás évi 2k".... nem, általánosságban nem annyi (neked, a gyakorlatban lehet, hogy ennyit kell bedobni a "családnak" )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tihibaby
senior tag
válasz Lei559 #17391 üzenetére
Én a nyáron fehérítettem A Dreamcast-em lemezfedelét,egyszerű a dolog!
Veszel folyékony Oxi Action-t,amit nem akarsz fehéríteni lemaszkolod,amit fehéríteni akarsz,bekened egy ecsettel jó vastagon de egyenletesen,majd be Folpack-ozod,vagy egy átlátszó nylon zacskó is megteszi,ezt azért kell hogy ne száradjon rá pillanatok alatt az Oxi Action.
Kirakod a szép nyári napsütésbe,és pár óra múlva már látszik a varázslat.
Nekem pár óra után szinte teljesen jó lett az árnyalat,a nyáron még rámegyek egy sorral. -
chris-v
senior tag
válasz Lei559 #17395 üzenetére
De ha csak game boy házat szeretnél megcsinálni, akkor csak van a konyhába valami kis műanyag doboz ami nem kell, akkor azt már nem kell venni
Asszony műkörmösétől kölcsön lehet kérni egy lámpát, akkor azt sem kell venni, illetve az asszony fodrászától meg egy kis hydrogént
Már ha van asszony"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
chris-v
senior tag
válasz Lei559 #17391 üzenetére
Én néztem régebben youtube videókat, nem tűnik túl nagy befektetésnek. Kb valami legolcsóbb műanyag doboz kell a tesco vagy papco vagy hasonló helyről, alu fólia, uv led szalag, meg némi hidrogén-peroxid amit bármelyik hajfestékkel foglalkozó boltban meg tudsz venni.
Szerintem nincs 5000 Ft az egész, de lehet sokat mondtam."Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest