Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unfamous

csendes újonc

válasz skeli #14987 üzenetére

:)) köszönöm!

Nem tudom volt-e már szó róla, de gondoltam megosztom az NTSC tapasztalataimat.

NES-nél egy roppant egyszerű modját választottam a dolognak, az alaplapon az egyik chip negyedik lábát hajtottam ki óvatosan,
    [link]
    a google által kidobott képeken egyik sem hasonlított az én NES alaplapomhoz, de a chipen 3197A felirat volt, ebből rájöttem. Kb. 10 perces munka, bár állítolag a hibás beolvasási villogást így nem produkálja, ahhoz kicsit cinezgetni kell.
    A Contra, a Super Contra valamint a Mega man 6 is tökéletesen működött, nem vettem észre semmilyen időzítési problémát, végre nem gagyi robotokra lőttem mint a Probotectorban :W
    Természetesen a maximális játékélményhez kell a :
    FEL, FEL, LE, LE, BAL, JOBB, BAL, JOBB, B, A, Start :DDD :DDD

Gamecube esetében Freeloader cd-t használtam, amivel mindkét Mega Man /X Collection, Anniversary edition/ is tökéletesen működött. A 8 bit-es érától egészen a Wii U-ig bezárólag úgy érzem a Gamecube volt a saját korában a legmenőbb és legátgondoltabb konzol, kár, hogy ennyire a hátterbe szorult, és elbukott. Megjegyzem mindkét Mega Man gyüjtemény eszméletlen jó, az Anniversary-ban 1-től 10-ig, az X collection-ban X1-től X6-ig vannak benne a játékok. Az irányítás, a megjelenítés is hibátlan, nagy élmény vele játszani. Csak ajánlani tudom, ha valaki sajnálja a sok száz eurót a SNES valamint NES verziókra, de mégis retrozna velük. Sajnos Európában nehezen vagy csak drágán beszerezhetők, USA címre küldve nekem az X collection 61 Euróba fájt, az Anniversary meg 27-be.

A Sega Contra-t valamint a japán Task Force Harrier-t csak ma fogom kiprobáni, ahhoz egy Mega Key-t fogok hasznáni, remélhetőleg működni fognak vele, majd megírom.

Nem fotóztam le, de sikerült vennem még kettő darab NES Max kontrollert, ami elég ritka Európába, és amiben trükkösen van megoldva az irányválasztás.
    [link]

A Space Invaders egy bontatlan NTSC játék, kiváncsi voltam, milyen érzés birtokolni egy ilyen SNES játékot, khm khm, jó :K

Nem ide tartozik, de roppant büszke vagyok a Stan Lee által dedikált és hitelesített 1983-as Pókember képregényemre, valamint a Magyarországon 1990 januárjában Gyilkos Tréfa címen megjelent Batman képregény 1988-as eredetijének első nyomtatására :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák