Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Itta link amiről beszéltem:
Bővebben: link
Jól elmékeztem (ECS K7S5A):
''Maximum 1Gbyte memória lehet az alaplapban összesen. Mivel nem írták le, hogy vajon szabad-e vegyesen belehelyezni memóriát (DDR+SDR), így kipróbáltam. Nos szerencsére nem ment tönkre semmi, de kiderült, hogy ha a DDR memória is csatlakoztatva van, akkor az SD kapacitását már nem veszi figyelembe. Mondjuk ez várható volt, nehéz feladat lenne különböző sebességű memóriákat egyszerre használni.''
Kérdés - hány voltot kaptak a RAMok?
[Szerkesztve] -
-
Padree
senior tag
Engem szittok? Nemsiklottam én át semmin: előbb beszóltam asztán elolvastam a topik elejétis
. De ez tőletek független, énis asztámasztottam alá, csak elakartam mondani hogy konkrétan a K7S5A-ban nemfingott ki semmi - EZ PERSZE NEM AZT JELENTI HOGY MÁSBAN SEM FOG!
-
Padree
senior tag
Egy tesztben ECS K7S5A-ban kipróbálták mivan ha mindkettőt raknak bele: elindult, működött de az egyikfélét nemlátta (asszem az SD-t).
Mercury Kob KT266a FDSX (ECS K7VTA2) alaplaban vanegy kib*szott hosszú dzsámpersor amej a RAM feszkóját állítya be (nyitni kell őket ha DDR-t rax bele, ha SD akkor zárni) - ebből következik, hogy eccere, ebben a lapban nemigazán fog működni.
Itta munkahejem volt egy Aristo lap SD+EDORAMmal ment - de instabil volt, EDO-t kivettük azóta ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest