- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher #1783 üzenetére
Hello!
Megjött ma a hűtőm
Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy ismét nagyot alakított a Schyte!
A talp polirozása I. osztályú, a venti szinte hallhatatlan , a gyári intel felfogatással megint meggyűlt a bajom, ki kellett az alaplapot szerelnem, hogy a hűtő teljesen a helyére kerüljön, de ez az egyetlen negatívum amit el tudok róla mondani!
Most kb. egy órája fut a Prime95 és a proci hőmérséklete nem ment 50 fok felé ( a gyári hűtővel ilyenkor már közel 70 fokos volt ) -
Márton
nagyúr
srácok, tudjátok hogy a ninja (1 v. 2) elfér egy asrock conroe 865PE-ben?
E2160-at akarom passzívan hajtani tuning nélkül.visszakerestem de nem találtam, köszi!
-
ProEvoFan
nagyúr
Cooler Master Elite 331 házamba szeretnék egy Scythe ventit, ami kihúzza a levegőt
Scythe S-FLEX 800 RPM
Scythe S-FLEX 1200 RPM
Scythe S-FLEX 1600 RPM
melyik legyen?fontos h halk legyen, a 800PRM szinte hangtalan, én erre tippelnék, elég lesz ez a fordulat a ház hűtésére?vagy vegyem az 1200PRMet? -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
[CM]Crusher #1791 üzenetére
Kísértetiesen hasonló eredmények, mint a saját tesztemben, mondhatni papírforma.
Ezek szerint az oldal tesztjeinek hihetünk. -
[CM]Crusher
senior tag
Elkészült a Scythe Ninja vs. Scythe Ninja 2 teszt is. Jó olvasgatást.
-
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1788 üzenetére
. Nagyon jó hatásfokkal üzemel Wing. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ha egy raptort teszek Q.Driveba, nem lesz vele gondom? -
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1782 üzenetére
Beszerzek munkahelyről egy lézeres hőmérőt és kipróbálom fordítva is. thx, nagy meló volt
.
Egyet árulj el, a wing csomagban volt egy gumi lap is memóriánként. Az mihez, hova kell? Mert a két vékony (szentem nem gumi ) lapot az a memó csippekre tettem, az ok. De a másikat hova?
-
elfelejtette
veterán
válasz
[CM]Crusher #1785 üzenetére
Köszönöm!
Üdv.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
elfelejtette #1784 üzenetére
Jó teszt és jó tapasztalatok! Ez kell a népnek!
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Tapasztalatok a Ninja 2-vel.Ahova került:
Cooler Master 534-es ház
Gigabyte EP35C-DS3R lap
Intel C2D E8200-as proci
(VID: 1.225V, FPO: Q814A022)
FSP Green Power 400W
Galaxy GF9600GT
(A 9600GT ventije fix 30%-on pörgött, höfoka terheletlenül 37 fok, tehát a méréseket nem nagyon befolyásolta.)A szoba hömérséklete 22 fok volt, a höfokot Real Temp progival mértük.
A processzor magok gyári hütövel:
2.66GHz idle: 29 fok
2.66GHz terhelve: 36 fok
3.5GHz terhelve: 56 fok
(Tuningban a lap nem kicsit droppol, ha a CPU-Z-nek hinni lehet, mivel a 3.5GHz-es órajelhez a biosban beállított 1.35V-ot terheletlenül 1.312V-nak, terhelve pedig 1.28V-nak írta.)A processzor magokat a Ninja 2-vel csak 3.5GHz-en néztük, mivel ehhez lett megvéve:
3.5GHz idle: 29 fok
3.5GHz terhelve, a venti direkt 12V-ra kötve: 31 fok
3.5GHz terhelve, a venti direkt 5V-ra kötve: 32 fok
3.5GHz terhelve, venti nélkül: 36 fok
Ez a minimális eltérés föleg annak köszönhetö, hogy a hütö fölött 3cm-re van a táp ventije, mögötte 2cm-re pedig a hátsó házventi. De gyári hütöhöz képest a 20 fokos hömérséklet csökkenés még így is szép eredmény, föleg annak tükrében, hogy egy zajforrás ki lett iktatva a gépböl.Talán nemsokára csinálok egy tesztet, ahol megkeresem a proci végét, vagy legalább is megpróbálom elérni a 4GHz-et passzív üzemmódban, illetve megpróbálom a passzív módot úgy, hogy kiiktatom a hátsó házventit.
Kiegészítés:
Megnéztem, hogy a húzás hatására hogy alakul az alapórajeles 9600GT teljesítménye 3dmark pontszámokban mérve. A GPU höfoka a fix 30%-os fordulatszámon terhelve sem érte el az 50 fokot.3dmark05@2.66GHz: 16961 pont
3dmark05@3.5GHz: 20066 pont3dmark06@2.66GHz: 10180 pont
SM2.0: 4714 pont
SM3.0: 4464 pont
CPU: 2486 pont
3dmark06@3.5GHz: 10891 pont
SM2.0: 4769 pont
SM3.0: 4499 pont
CPU: 3252 pontEz szerintem elég egyértelmü.
Üdv. -
smiti
veterán
Sziasztok!
A héten visszatérek a klub-ba egy Zipang tulajdonosaként
A legnagyobb tévedésem az volt amikor eladtam az Infinity-m
-
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1776 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
[CM]Crusher #1778 üzenetére
Főleg az ára miatt...ami teljesen jó...
34-35 fok fölé nem nagyon ment...küldtem rá egy kis defragot...persze 1-2 óra alatt lehet simán felmenne annyira...
-
ent
őstag
cs.
Megjöttek Wing ek (fekete) és a 40mm venti rá. Hatalmas ötlet volt tőlem, hogy rakjak rá egyet. Még az NB hőfoka is csökkent 4-5 fokot. Valeszeg még egyet rendelek majd tőled, és állat lesz.
260gtx er az az új VGA hűtőrenszer kompatibilis?
-
Gorneck
legenda
Meg van a quiet drive...kíváncsi vagyok rá...mármint nem csak itt az asztalomon heverve...este be is szerelem...Raptornak már nem kell...SSD lett helyette...
Szal egy sima 250es vinyát kell megfojtania...
-
zsák
tag
válasz
[CM]Crusher #1772 üzenetére
Ezzel a kártyával még a jégkorszakot is túlélnéd, csak be kéne kötni 4-et crossfire-ba, és máris megvan az elektormos kazán!
Amugy ha most rádobnék egy tojást a nyákra, asszem meglenne a főtt tojás. -
zsák
tag
Crusher lécc majd ha lesz Scythe MUSASHI, akkor dobj már egy privit, mert itt van már a gépben a HD4870-es, csak az a problem, hogy idle-ben 76°C-os a GPU.
Remélem kb minusz 30-35 fokot esni fog az új hűtővel.
Előre is köszi a privit majd!Amugy lehet addig tervezek egy grillezést nem ugrotok át Scythe csapat?
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
elfelejtette #1769 üzenetére
Ráadásul ha 775-re rakod a keretet akkor még kell az a réz lap is ami megy a CPU és hűtő közé.
-
elfelejtette
veterán
válasz
[CM]Crusher #1768 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ök valószinüleg a Back Plate-re, tehát csak a hátoldali tartóra gondoltak. Csakhát azzal nem érek semmit, mert nincs mit hozzáfogatni. Ehhez kell a kitböl a 478-as lefogató két rögzítöje, amit hozzácsavarozok, és azzal rögzítem a hütöt.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
elfelejtette #1767 üzenetére
Egy féle kit van a Scythe-nak. Nem tudom mit akarnak a hűtő méretével, nincs benne semmi logika. Szerintem azok kevernek valamit. Mindenesetre az oldalukon semmi ilyesmit nem találtam.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #1766 üzenetére
Közben most beszéltem a CTS-sel, azt mondták, hogy pár száz forintos tétel, van is nekik készleten, csak adjam meg a hütö méretét. Akkor most nem egyféle szabvány méret van?
-
elfelejtette
veterán
válasz
[CM]Crusher #1764 üzenetére
Amúgy kemény magyar valutában mennyi az ára egy ilyen kit-nek?
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
elfelejtette #1763 üzenetére
Hozzám küld és akkor egyeztetek velük.
-
elfelejtette
veterán
válasz
[CM]Crusher #1760 üzenetére
Hy!
Láttam te írtad régebben, hogy létezik univerzális felfogató szett Scythe hütökhöz. Van esély, hogy valaki itt Debrecenben tudjon nekem ilyet szerezni? Boltos ismerösöket hova küldjem? Ha ök hozatnák el Peströl, akkor megspórolnám a postaköltséget.Üdv.
-
gothic20
aktív tag
válasz
[CM]Crusher #1760 üzenetére
Tényleg jó teszt csak azt bánom, hogy nem egy ATI 4870-en próbálták ki.
-
zsák
tag
Hoppá! Ahogy nézegettem a képeket rájöttem valamire! Azok semmiképp ne vagyék meg a Musashi-t, akiknek a videókártyán nincs elfektetve a 6pin illetve 8pin-es tápcsatlakozó, mert nem tudják majd beledugni a kábelt a hatalmas hűtőfelület miatt!
-
[CM]Crusher
senior tag
Igen, adnak! Kaze Maru 14-es ventit ami 500rpm-es. De ha gondolod akkor vehetsz rá pl Kaze Maru 1900-et is
-
Henk
veterán
válasz
[CM]Crusher #1756 üzenetére
Akkor tényleg jó.Én gondolkodtam,hogy lecserélem a TR HR-01 Plus-ot erre,bár gyakorlati haszna nem nagyon lenne szerintem mert egy E8400-em van és ezzel sem melegszik egyáltalán még passzívan sem.De nagyon mutatós az Orochi azért is merült fel a csere gondolata.De csak emiatt kiadni érte ennyi pénzt nem tudom mennyire ésszerű.
Mondjuk nekem a házban van 3db S-flex meg a gyári 20cm-es így a szellőzéssel nem lenne gond.Amúgy én is úgy raknám fel,hogy a ramok fölé lógjon be,persze ha elférne.
Úgy tudom ehhez adnak valami ventit gyárilag,vagy nem? -
gothic20
aktív tag
Találtam egy tesztet a Scythe Musashi-ról német nyelvű. Egy 8800 gts hűtenek vele annyi kiderült számomra a tesztből, hogy jobb mint a GFX Chilla. [link]
-
[CM]Crusher
senior tag
Hőelvezetés-t jól megcsinálták, mert a sok heatpipe-nak köszönhetően mikor megfogom passzív üzem mellett a bordát akkor mindenütt egyenletesen meleg. Annyit még tesztelgettem azóta hogy elforgattam és most úgy áll, hogy a ramok fölé lóg be, azaz vízszintesen áll. Így sikerült passzív üzem mellett még pár fokot lefaragni.
-
[CM]Crusher
senior tag
Egyértelműen! Passzív hűtőkből nem találkoztam még olyannal ami ilyen hőfokot produkál tuning mellett is 100% terhelés alatt, egy ilyen procival. Így hasonlítani sem nagyon lehet a többihez. És ahogy látod, a házba egyetlen 1db 800-as venti van, amit nagyobbra cserélve, vagy berakva még 1-et előre pl, még pár hőfokot le lehet belőle faragni.
-
Henk
veterán
válasz
[CM]Crusher #1714 üzenetére
Állat nagy ez a hűtő.Én is nézegettem egy időben,de úgy voltam vele,hogy hiába hatalmas ha a hőt a talpától a bordák végéig úgysem szállítja el.Úgy vettem ki a tesztekből,hogy a jóval kissebb társai is közel ilyen értékekre képesek.Hogy érzed megérte a váltás a ninja-ról?
-
zsák
tag
válasz
[CM]Crusher #1752 üzenetére
Zsírfeka ez a hűtő!
Mikor lesz a Scythe-nál újra évforduló, mert ezt rézből is el tudnám nagyon fogadni! -
[CM]Crusher
senior tag
Készült egy kis bemutató Musashi-ról. Most már nem kell Japán nyelvtudás
-
sNORh
addikt
válasz
elfelejtette #1746 üzenetére
jajah Infinity
-
ent
őstag
válasz
turorudi #1747 üzenetére
Azért lesz jó az Orochi, mert a vga-t is lehet egyúttal hűteni vele!
Egyébként én meg most cserélném le Ninja Rev. B fél éves cpu blokkot egy rezes Ninjára.
Szentem teljesen elég egy lightuninger-nek, aki meg űbersuperpituninger, annak elkerülhetetlen a vétele.
Nem árulom, de ha kell vkinek szóljon.Ócsójé odaadom.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
elfelejtette #1748 üzenetére
Várjuk a teszt eredményeit, mert a ventis teszt nálam elmaradt.
turorudi - Egy ventit még hátra be kellene tenni, ami szivja ki a felmelegitett levegőt, mert az szép és jó, hogy bejuttatod a 'hideg' levegőt, de a 'meleg' megreked, ha nincs huzat a házban.
-
elfelejtette
veterán
-
turorudi
aktív tag
Egy Orochit tervezek venni q6600 fölé, de érdekelne a véleményetek.
FSP Zen passzív táp van egy olyan házban, aminek az oldalán egy 25cm venti pörög. A táp szépen üzemel, de a jelenlegi proc. hűtőnek (coolink U8-92) mégis, mintha átadna egy kis langymeleget. Így a legmelegebb első mag 42C idle (a procc. nincs húzva).
Ahogy számolgatom a méreteket, az Orochi teteje 1-2cm közelbe kerülne az oldalsó nagy ventihez, aminél nem is szeretnék több ventit pörgetni. Szerintetek lehet a passzív táp mellett ilyen felállásban használni az Orochit? Vagy lehet, hogy a táp (ami a házban felül van) visszamelegítené kissé a procit az Orochin keresztül?
Köszönöm, sziasztok -
S.Y.S.
aktív tag
válasz
elfelejtette #1738 üzenetére
Üdv a Klubban!
Ha bizonyíték kell nem ígéret. micsoda marketing duma -
sNORh
addikt
válasz
[CM]Crusher #1743 üzenetére
köff
-
sNORh
addikt
válasz
elfelejtette #1740 üzenetére
énis mavettem a MMTowerben egy Mugen-t de nagyonkomoly..
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
elfelejtette #1740 üzenetére
Ráadásul passzív módban alul is marad a Z600.
-
elfelejtette
veterán
válasz
[CM]Crusher #1739 üzenetére
Köszi!
A procira elöször CM Z600-at akartunk, de kicsit megijedtem a venti nélküli 1045g-os súlytól. A Ninja2 ugye csak 705g, +115g a venti.
Meg egyébként is felénk (Debrecenben) ahol lehet kapni, még olcsóbb is, mint a Z600 venti nélkül (10.4k vs. 11.1k). -
[CM]Crusher
senior tag
válasz
elfelejtette #1738 üzenetére
Szia!
Előre is üdvözöljük a klubba! Biztosan el fog menni a felsorolt ventikkel passzívan is. Hisz az én házamban is passzívan ment a Quad Ninja-val és most orochival. Ráadásul nekem csak hátul és a tápban van ventilátor.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Egy haverom fog hamarosan az én ajánlásomra belépni a klubba egy Ninja2-vel. Jelenleg egy E8200-as procija van, amit alapon passzívan akar hüteni egy CM Centurion534-es házban (elöl-hátul a ház gyári 12-es halk ventijei + az FSP táp 12-es ventije gondolom elég lesz ehhez). Tervben van majd valamikor (talán még nem is jövöre, csak 2 év múlva) egy quad beszerzése, gondolom, hogy azzal sem lesz túl hangos a hütö.
Üdv. -
ent
őstag
Elég korrekt spec erre a kis vga hűtésre
50$ külhonba, tehát 8500Ft+ az itteni hason és a vám/fuvar díj. Saccolok 10k lesz
-
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1730 üzenetére
Olyan Chili-s, remélem ára kevesebb lesz. Előrendelés?
-
zsák
tag
válasz
[CM]Crusher #1732 üzenetére
Megvárom a drágaságot!!!
Most lenne távkapcsom, akkor asszem oktober 8 lenne egy gombnyomásra. -
zsák
tag
válasz
[CM]Crusher #1730 üzenetére
Japán nyelvtudás kötelező!
Én a képre mentem! -
[CM]Crusher
senior tag
Egy kis előzetes info Musashi-ról (Zsák ajánlásával)
-
ent
őstag
Még egy bugyuta kérdés! Cpu bordák hűtésére vonatkozik. Mi a jobb hatásfok, a lamellák átfújása a ramok felöl vagy a lamellákból való ház mögé kiszívás?
Elméletileg van egy 3. is, a kettő kombinálása: a ház hátulján lévő 120mm es venti házból szívás, a másik venti a mem flöl a bordák fújása. Vagy ez nem jó, visszakanyarodva leső bekezdéshez?
-
ent
őstag
válasz
Lehet hülye kérdés, de nem egyértelmű. Előre leszögezem, hogy én lehúzom.
Van a quiet drive-ban két gumilap, amin mindkét oldalán fólia. Ugy ezeket le kell húzni? -
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1721 üzenetére
Dehát vót má gébbe!
xls árlista mikor lesz frissítve? itt munkahelyen nem tölti le az egész termékpalettát, csak első 5 öt.
-
[CM]Crusher
senior tag
Ninja 2 mérete: 116 x 116 x 152mm
Orochi mérete: 120 x 194 x 155mmAzaz 3mm-el
Távolságot jól látod, oda lett kitalálva, de szerencsére ha nem is fért volna el akkor van még 2 slot alatta, úgy hogy nem estem kétségbe, de így tökéletes
Na igen a rács
Tudod van az a mondás, hogy másnak egyből megcsinálod és tanácsolod is mint első lépés, de a saját gépen nem mindig jön össze, na de ami késik nem múlik. Majd még amit szeretnék, amit mindenképp megpróbálok, hogy megfordítom mindegyik quiet drive-ot és akkor a kábelek a ház elejénél lesznek, nem az alaplap felé, így csökkentve az amúgy sem sok kábelt a gép belsejében.
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
Ez szebb, mint gondoltam!
Mennyivel lóg kintebb a gépből a Ninja 2-höz képest?
Jól látom, hogy nincs 5mm a heatpipe vége és a vga között?
és azt jól látom, hogy nincs kivágva a rács a házon? -
ent
őstag
válasz
Ez a hasznalt orochi mennyibe kerul? Megvennem!
-
zsák
tag
válasz
Úr isten, erre nincsennek szavak.
Modjuk én egy ekkora háztol valószínűleg megilyednék este, de nagyon szép, és tényleg minden nagy benne, még a hűtő is.Bár én a KAMA Wing-eket lecserélném alura, nem tetszetős a réz a nagy Orochi mellett.
Csak legyen meg az új vga, belevetem én is magam a moddolásba, de nem a szokvanyos anyagokból, hanem lego-ból, márha ezt anyagilag is fogom bírni./cooming soon 2009/
-
ent
őstag
válasz
Kíváncsi lennék egy mem temp mérésre. Wing nélkül gyárilag és winggel. Hab a tortán lenne ha alu és réz összehasonlítás is lenne.
Konfigod nem árulod?
-
[CM]Crusher
senior tag
Egy kicsit újítottam, váltottam a Ninja-ról Orochi-ra. Izibe csináltam is pár képet nektek most este.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Továbbra is egyetlen egy rendszer hűtő 800-as S-Flex van a gép hátuljában.
Egyéb ventilátor: Táp (Seasonic S12 II 500W) és VGA
Egy röpke teszt sem maradhatott el:
2 óra használat után asztalon, terheletlenül:
CPU/MAG1: 32 C
CPU/MAG2: 30 C
CPU/MAG3: 33 C
CPU/MAG4: 31 C4db CPU Burn, 1 óra után (100% CPU):
CPU/MAG1: 60 C
CPU/MAG2: 58 C
CPU/MAG3: 60 C
CPU/MAG4: 59 CEgyéb hőmérsékletek:
WD Raptorok (RAID0): 38-39 C
Samsung SATA2 250GB: 34 CKonfig:
Ház: Stacker 832
Alaplap: Abit X38 Quad Gt
Cpu: Q6000 @ 3150MHz
RAM: Kingmax 1066MHz 1gb * 4db
VGA: Gainward 8800GT 512MB
Hang: X-Fi Extreme Music
HDD: Raptor 74GB ADFD * 2db (RAID0)
HDD2: Samsung SATA2 250GBHűtők:
Scythe Orochi
Scythe Kama Wing CU
Scythe S-FlexMerevlemez zajcsökkentő:
Scythe Quiet Drive * 3db
-
kircipeti
senior tag
Crusher!
Scythe Hard Disk Stabilizer 2-est is lehet majd kapni a boltban a 4-essel egyutt?
-
zsák
tag
Csak vga hűtő lenne már mire megveszem az új karit!
De addig nem lesz vga, még nincs Gigabyte HD4870-es Miskolcon.Amúgy ezt a 140mm-es ventit nem értem. Hogy fér be egy 120mm-es helyre, ha ott csak 120x120-as venti fér be? Azért mert a csavarok a 120-as helyén vannak, attól az átmérője ugyan úgy 140mm. Szélességében, meg magasságában, akkor hogy fér be?
Elnézést kérek, ha fogyatékosnak tünik a kérdés. -
[CM]Crusher
senior tag
Néhány Scythe újdonság hamarosan:
-
zsák
tag
Még mindig nincs hír a Scythe vga hűtőjéről?
-
zsák
tag
Igazábol van egy teszt--> [link] , és az alu jobb hőleadásban, és a réz jobb a hőfelvételben.
Szerintem ahogy a tesztből is kiderül, a NINJA rev.b-t veri rendesen a NINJA COPPER, és én is ezt mondhatom az életben is nagyon jól hűt. De most nyáron nekem kellett azért az S-FLEX-eket 1600-on járatni, télen elég a 800rpm is. /120mm fan, és elég kicsi a házam, szoval sok minden összejátszik!/ -
zsák
tag
Hát az alaplapod réz bordáihoz jól menne a réz, de a NINJA miatt sokkal jobban mutatna az alu KAMA WING, márha azok a cuccok vannak neked, amit az adatlapodon olvastam.
Én anno így döntöttem, hogy a réz NINJA-hoz réz KAMA WING kellett, mert elég ekén nézett volna ki az alu, így meg most szép!
Ha megteheted, akkor gyorsan lecsapnék a helyedben még egy RÉZ NINJA-ra, és egy réz KAMA WING-re, és akkor igazán passzolna az alaplapodhoz a réz színe.
-
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1700 üzenetére
Még egy kicsit győzködj a réz memóbordáról.
-
ent
őstag
válasz
[CM]Crusher #1700 üzenetére
Raktáron van, rendelhető hétfőre a kis jószágok?
szerk: a hőfok különbség kinek a javára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Xbox One
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mesterséges intelligencia topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest