- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CM]Crusher
senior tag
Aki esetleg úgy érzi, hogy nem csak Scythe tulajnak jó lenni, hanem egy szép átalakított géppel is rendelkezik annak ajánlom figyelmébe: [link]
-
romero28
senior tag
nemrég beszereztem én is egy mugen2-őt . általában mennyi ventivel használjátok
-
-
kimi02
őstag
Na most nézem a Bajnokok Ligáját, HAJRÁ CHELSEA !!!
-
Vasinger!
nagyúr
Valami nagyon nem stimmel nálam. Van egy Scythe Mugen 2-es CPU hűtőm. A házam szellőzése tökéletes.
Az értékek amik nem tetszenek: 3.0 GHz IDLE/LOAD: 35/44 4.0GHz(1.34V-tal) IDLE/LOAD: 38/59.
Mi lehet a probléma? A hűtőzsír Artic SIlver 5, rendesen van rajta a paszta, a hűtő is szépen ráfekszik. Vagy csak egyszerűen hazudnak a tesztekben? -
Symbio
senior tag
-
connector
csendes tag
Helósztok Scythe tulajok!
Érdeklődnék, hogy akinek Mugen 2 CPU hűtője van, az meg van e-elégedve az összeszerelési minőséggel? Gondolok itt a lamellák párhuzamosságára!!!
Ugyanis számos tesztképen látom, van hogy 2-3 helyen is össze van 2 lamella nyomva, vagyis a 2 közti távolság szembetűnően kicsi.
Oké hogy ha beteszem a gépbe, utána nem esegetem minden nap és nem látom, de hát azért ha valamit megveszünk azért elvárjuk hogy a minőség is jó legyen.
Nos Mugen 2 tulajok, nektek mi a tapasztalatotok?
(netalántán a tesztelők által készített képen csak a tesztelői példányok ilyen hibásak ebből a szempontból?)
Üdv! -
bezgo
csendes tag
válasz
Habzsi-Dőzsi #3135 üzenetére
Nagyon szívesen az infokat!
Itt vettem a ph-n, igaz kicsit füllentettem, mert postával együtt 7k volt
De akkorismegérte!
Majdnem sikerült egyet az ebay-en is ütni, csak a lengyel arc visszavonta az aukciót, mert csak nem akart a 3 fontos érték feljebb menni... nagy bánatomraaztán meg kirakta buyitnow-ra 25 fontért, fakkjú XD
makk, bezgo
-
válasz
[CM]Crusher #3153 üzenetére
Nem szóltam..
Ezek szerint megéri és nem csak 3.33 Ghz-en lehet járatni
Kösz -
Sziasztok!
Egy mugen 2 megéri az árát?
Egy Q9550-et mennyin lehet vele járatni biztonságosan?
Köszi -
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3150 üzenetére
Ha a mostani helyére rakom, ugye nem kell ezért leszednem a Mugent?
Mert nagyon sokat kínlódtam vele, míg összeszereltem
A repülő Mugen -
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3148 üzenetére
Lehet, hogy jövőhéten berendelem.
És ezt a mostani helyére, vagy a Mugen másik oldalára jobb rakni? -
[CM]Crusher
senior tag
válasz
-XadAnuX+ #3147 üzenetére
Ha kell a power akkor Ultra Kaze 3000
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3146 üzenetére
Ha oda kerül a sor, az lesz
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3144 üzenetére
Nem mondanék nemet rá.
Lehet, hogy majd a későbbiekben a szükséges rárakok még egy vetnit a Mugen2-re, bár lehet, hogy teljesen felesleges, így is nagyon jó. -
h.adam.92
őstag
válasz
[CM]Crusher #3136 üzenetére
köszi!
csak azért kérdeztem, mert nemrég láttam itt ph-n a hírek között, hogy változtattak az orochi talpazatán, hogy jó legyen lga1366-ra. ebből kifolyólag kérdeztem.
jajj de ez is tekerős nemár
nekem a másik rendszer tetszetősebb, amikor egy fél kilós acéldarabhoz kell hozzácsavarozni a hűtőt.
-
Symbio
senior tag
válasz
[CM]Crusher #3138 üzenetére
Talán csak a félár hiányzik
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3138 üzenetére
Hát nem!
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3136 üzenetére
nem is tudtam, hogy a régebbi Scythe hűtők lehet 1366- os átalakítót kapni.
Van egy régebbi, akkor még talán egyszer hasznát fogom venni. -
bezgo
csendes tag
válasz
Habzsi-Dőzsi #3108 üzenetére
Szia!
Nos, megjött a QD!
(Gyorsan leszögezem az elején, hogy nem csodát vártam, mert ettől a vinyótól mindenképp meg akarok szabadulni, amint tudok...bár inkább kuka, nem akarok kib*szni senkivel se)
Szóval hazaér, nekiesek gépnek, beszerel és hát nem akartam hinni a fülemnek. 90%-kal halkabb lett. Tudni kell, hogy eddig 3 vinyó volt egymás felett a 3,5-ös helyeken kb 2-3 centi távolságban. Középen meredt ez a kis aljas samu, namost ez innen kirepült a cdrom alá, ahová a japók tervezték. A 3 hdd hőfoka előtte átlag 23 (HD642JJ), 34 (seagate 160) és 38 (HD080HJ, áldozat) fok volt.
Most, hogy ez az aljas metronóm kikerült, a két darab 92-es kama-flex venti hatékonyabban végzi dolgát. A 640es samut 20, a seagate-et 30 fokon tartja. A QD-ba kényszerült kisbunkó bootolás + 1 óra idle után 35 fokos volt. Gyorsan rá is szabadítottam egy töredezettség-mentesítést, ennek befejeztével 41 fokig ugrott a hőmérséklet. Azóta 38-39 között váltakozik.
Hirtelen ennyi, 6k-ért megérte.üdv, bezgo
-
h.adam.92
őstag
válasz
[CM]Crusher #3127 üzenetére
hy
most nekem van egy "régebbi" fajta orochim, akkor ezt nem lehet feltenni lga1366-ra még ha van hozzá felfogatóm is?
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
[CM]Crusher #3124 üzenetére
Ez nagyon jól jött most nekem, THX!
-
S.Y.S.
aktív tag
válasz
A homemade tesztemet is igazolja ez a teszt a noctua-t illetően, félelmetes!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
[CM]Crusher #3127 üzenetére
Én meg jól bevásároltam Noctuából, van 3 is. Én barom hittem az adatoknak. Szerintem beszerzek pár S-FLEX-et.
-
[CM]Crusher
senior tag
válasz
MmDorian #3126 üzenetére
Ez az egyik, a másik amiket látok nap mint nap, hogy mióta a piacon van azóta eltelt már jó idő, és ugye most jönnek elő azok amiket új korába senki sem tud, még pedig, hogy elég soknak tönkre megy a csapágyazása, főleg lógó állapotban (táp, háztető) és meleg környezetben (táp), így ott úgy látszik az idő "megeszi". S-Flex-et még nem láttam ami megadta volna magát se lógatva se tápban, pedig jóval régebb óta a piacon van mint a noctua.
-
MmDorian
őstag
válasz
A Noctua volt meglepő igazán...
Mekkora név, mekkora hírnév, és fele annyit tud, mint papíron...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Megnéztem, eléggé "megrázó"
-
Symbio
senior tag
válasz
#65755648 #3122 üzenetére
4. Adnak pasztát hozzá, de nem vagyok egy paszta szakértő és tesztelő, így nem tudom, milyen kategóriát képvisel.
Nálam 280-770 között megy a venti a Mugennen, kimondottan csendes (1m-ről hangtalan). Mivel adják hozzá, próbáld ki és ha neked ez hangos (), akkor vadászhatsz másikra. Én azért vettem ekkora batár hűtőt, hogy a E8400 3,7GHz-en is a lehető leghalkabb legyen. Nem akarom lecserélni, mert bejött.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
[CM]Crusher #3118 üzenetére
Ezt nem nagyon értem. Mi az ami rá van írva az S-FLEX-re?
A papír forma pedig amit a gyártó ad meg?Bocs az értetlenkedésért, de érdekel a dolog!
-
Symbio
senior tag
válasz
-XadAnuX+ #3117 üzenetére
"Más kérdés, hogy brutális egy darab." Talán mert 10 dekás, jó hatásfokú, csendes léghűtő nem létezik
(és akkor mit mondjunk az apró Scythe Orochi-ra
)
A rajta levő ventilátor már többször kérdés volt, de nem derült ki, hogy melyik típus lehet. -
[CM]Crusher
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
Oké értem.
És szerintetek az 1200-as Slip Stream valóban sokkal jobb mint az 1600-as S-FLEX?
Ebből ítélve:
S-FLEX1,600rpm
28.0dBA
63.7CFMSlip stream
1,200 rpm
24.00 dBA
68.54CFM -
Vasinger!
nagyúr
Mi a neve annak a ventinek, ami a Mugen 2-n van? Vagy ezt külön rá gyártják?
-
törölt tag
Üdv!
Lenne pár egyszerű kérdésem.
1. A Mugen 2 tényleg a legjobb a Scythe vagy akár bármely más márkájú léghűtők közül? Ha nem akkor melyik a legjobb (lehetőleg nem sokkal többért)?
2. Egy 65nm-es C2D-ot 3,2Ghz-en elbír passzívan ha mögötte van egy 12-es házventi (kb 800-1000rpm)?
3. 45nm-es C2Q-hoz milyen szellőzés kell rá minimálisan, mennyire lehet halk a rendszer?
4. Adnak vele pasztát? Ha igen milyen minőségűt, nem érdemesebb inkább pl a Thermalright-okhoz kapott pasztát használni?Előre is kösz a válaszokat!
-
bezgo
csendes tag
válasz
Habzsi-Dőzsi #3108 üzenetére
egy chieftec házba megy, ide
-
bezgo
csendes tag
válasz
Habzsi-Dőzsi #3101 üzenetére
Szia!
Én hétfőn vagy kedden kapom meg a QD-ot, majd miután beszereltem, mondom a hatást!
Egy 80as samu megy majd bele, ami hangosabb, mint egy rotakapa!
üdv, bezgo -
-XadAnuX+
őstag
És természetesen a hűtésével maximálisan megvagyok vele elégedve.
-
-XadAnuX+
őstag
Vettem egy Mugen2-est.
Nagyon nagy dög, nem is gondoltam volna.
A felszereléssel kinlódtam mint állat, de végül is sikerült -
Pepe78
őstag
válasz
Habzsi-Dőzsi #3101 üzenetére
Hi!
Nem tudom.
Ezt amit leírtam tapasztaltam, és nem olvastam.
A Stabilizer 4 meglepően jó.
Quiet Drive-ról nem tok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest