- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
0 (nulla).
Pedig most nem is 450rpm-mel kavar, mint alapesetben, hanem mivel a hársó házventit leszabályoztuk 800rpm-re, emiatt a Pro82+ ventije is felment 824rpm-ig. Így sincs semmi hangja, de mégis több levegőt kap a belseje!És a Ninja is jobban kereszthuzatban dolgozik. Az E8200 most alatta 3.2GHz-en ketyeg, hőfoka terhelve 39-42 fok.
Üdv. -
zsák
tag
Nem a boltra gondoltam a cserélésnél, hanem szerény személyére, mert már annyi scythe hűtője volt, azt hittem van nála pár elfekvőbe. Próba szerencse alapon.
Crusher:
Váááááááááá! Itt van, itt van a király!
Egy problémám van, de elég nagy!Mégpedig nem tudok rendelni, mert most nem lesztek nyitva, és jövő héten, meg én nem leszek, mert elutazunk.
Jövő hét pénteken, vagy szombaton rendes nyitva tartás lesz?
Mert hazafele jövet lehet, beugranék a szépségért.
Amúgy akciós, vagy marad az ára? -
rénszarvas
csendes tag
Szia Ent!
Jót kérdeztél tőlem!Nem vagyok kezdő,igen mindkét oldalát bekentem a saját pasztájával mivel azt is mellékeltek a csomagban érdekes szürke színe van de jól vezeti a hőt igaz három hónapja szereltem és azuta nincs gond vele nem is akarom még piszkálni sem mert annyira fasza h csak és a ninját passzívan használom.
-
zsák
tag
Igazábol van egy teszt--> [link] , és az alu jobb hőleadásban, és a réz jobb a hőfelvételben.
Szerintem ahogy a tesztből is kiderül, a NINJA rev.b-t veri rendesen a NINJA COPPER, és én is ezt mondhatom az életben is nagyon jól hűt. De most nyáron nekem kellett azért az S-FLEX-eket 1600-on járatni, télen elég a 800rpm is. /120mm fan, és elég kicsi a házam, szoval sok minden összejátszik!/ -
zsák
tag
Hát az alaplapod réz bordáihoz jól menne a réz, de a NINJA miatt sokkal jobban mutatna az alu KAMA WING, márha azok a cuccok vannak neked, amit az adatlapodon olvastam.
Én anno így döntöttem, hogy a réz NINJA-hoz réz KAMA WING kellett, mert elég ekén nézett volna ki az alu, így meg most szép!
Ha megteheted, akkor gyorsan lecsapnék a helyedben még egy RÉZ NINJA-ra, és egy réz KAMA WING-re, és akkor igazán passzolna az alaplapodhoz a réz színe.
-
[CM]Crusher
senior tag
Szia!
Memória hűtésnél nincs akkora jelentősége a réznek mint egy cpu hűtőnél. Persze ha maximalista akarsz lenni akkor réz Kama wing.
Himuro és QD között hőfokban pár fok különbség van csak, viszont hangban a quiet drive tényleg verhetetlen. Ha a zajszint nálad a legfontosabb akkor megéri azt a pénz többletet a QD.
Bordailag G92-re szerintem Thermalright HR-03 GT.
-
ent
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest