Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
Hauptmann #186 üzenetére
Több is, mint kellene.
Ma is toltuk két órát, nem volt probléma, akadás nélkül ment. De majd meglátjuk, milyen lesz 1-2 hét múlva. A zombikkal nekem nem is a lag miatt van problémám, hanem néha egyszerűen nem találja el az ütés őket, hiába vannak megfelelő távolságban. Régi probléma, és akkoriban ezt is tudtuk kezelni, megvolt a rutin, éreztem, mikor nem fog betalálni az ütés, de most csak azt érzem, hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból.
Meg aztán egy gyenge karaktert indítottam, zéró melee skillel. Szóval a zombikkal vigyázni kell.
Meg a fegyveres NPC-kkel is. Ma úgy kiszedett az egyik, hogy esélyem sem volt. Csak akkor lehetett hallani a hangjukat, mikor már fent voltam az épület tetején. Egy pillanat alatt feljöttek ők is, és egy lövés a shotival.
Tegnap is találkoztunk egy másikkal, az meg csak körbelövöldözött, de nem talált el.Vadállattal nem találkoztam még. Azoknak nagyon levették a számát már néhány verzióval ezelőtt. De ha két farkas jönne, ahogy régebben, az szerintem ezzel a karakterrel kb. sima halál lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!