Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peppo

őstag

válasz Hauptmann #186 üzenetére

Több is, mint kellene.

#187boogie84

Ma is toltuk két órát, nem volt probléma, akadás nélkül ment. De majd meglátjuk, milyen lesz 1-2 hét múlva. A zombikkal nekem nem is a lag miatt van problémám, hanem néha egyszerűen nem találja el az ütés őket, hiába vannak megfelelő távolságban. Régi probléma, és akkoriban ezt is tudtuk kezelni, megvolt a rutin, éreztem, mikor nem fog betalálni az ütés, de most csak azt érzem, hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból. :D Meg aztán egy gyenge karaktert indítottam, zéró melee skillel. Szóval a zombikkal vigyázni kell.

Meg a fegyveres NPC-kkel is. Ma úgy kiszedett az egyik, hogy esélyem sem volt. Csak akkor lehetett hallani a hangjukat, mikor már fent voltam az épület tetején. Egy pillanat alatt feljöttek ők is, és egy lövés a shotival.
    Tegnap is találkoztunk egy másikkal, az meg csak körbelövöldözött, de nem talált el.

Vadállattal nem találkoztam még. Azoknak nagyon levették a számát már néhány verzióval ezelőtt. De ha két farkas jönne, ahogy régebben, az szerintem ezzel a karakterrel kb. sima halál lenne.

Új hozzászólás Aktív témák