Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
Hauptmann #186 üzenetére
Több is, mint kellene.
Ma is toltuk két órát, nem volt probléma, akadás nélkül ment. De majd meglátjuk, milyen lesz 1-2 hét múlva. A zombikkal nekem nem is a lag miatt van problémám, hanem néha egyszerűen nem találja el az ütés őket, hiába vannak megfelelő távolságban. Régi probléma, és akkoriban ezt is tudtuk kezelni, megvolt a rutin, éreztem, mikor nem fog betalálni az ütés, de most csak azt érzem, hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból.
Meg aztán egy gyenge karaktert indítottam, zéró melee skillel. Szóval a zombikkal vigyázni kell.
Meg a fegyveres NPC-kkel is. Ma úgy kiszedett az egyik, hogy esélyem sem volt. Csak akkor lehetett hallani a hangjukat, mikor már fent voltam az épület tetején. Egy pillanat alatt feljöttek ők is, és egy lövés a shotival.
Tegnap is találkoztunk egy másikkal, az meg csak körbelövöldözött, de nem talált el.Vadállattal nem találkoztam még. Azoknak nagyon levették a számát már néhány verzióval ezelőtt. De ha két farkas jönne, ahogy régebben, az szerintem ezzel a karakterrel kb. sima halál lenne.
-
boogie84
veterán
-
Hauptmann
veterán
PvE szerver van?
-
Peppo
őstag
0.8 óta azért voltak változások. Akkoriban jött be a radioaktív terület, aztán a főzés, meg a fame pont rendszert is átalakították. A zombik is durvábbak lettek, már bejönnek utánad az ajtón/ablakon, ha tudnak. Meg egy csomó apróbb változtatás. Jött sok új cucc, fegyverek, stb. Szép lassan a járműveket is visszahozták.
Én se nagyon toltam már az utóbbi 1-2 évben, csak be-beléptem időnként, hogy mi változott. Most talán komolyabban is fogom, ha a társaság megmarad, akikkel szoktunk menni.
De bázist építeni most sem akarok.
Iszonyat sok idő, és folyamatos felügyeletet igényel, az meg már nekem sok.
-
Peppo
őstag
Ha valaki követte a játékot eddig is, akkor a 0.9 és az 1.0 verziók közt túl sok különbséget nem fog találni. Elvileg vannak fegyveres NPC-k, de mi még nem találkoztunk velük, vagy legalábbis nem tudunk róla.
A szerver, amin játszottunk, meglepően jó volt, semmi laggolás vagy ilyenek. Ez talán az első nagy különbség az early accesshez képest, de talán a legfontosabb is. Meglátjuk, milyen lesz a teljesítmény, mikor elkezd felgyűlni a loot a bázisokon meg az elásott ládákban. Az a laggolás, ami a korábbi verziókra jellemző volt, nem lesz megengedhető a továbbiakban, mert kinyírná a játékot. Remélem, ezt tényleg sikerült megoldaniuk!
Most sokan játszanak vele, és aránylag pozitív visszajelzések jönnek. Hogy aztán merre tovább, milyen egyéb játékelemekkel lesz (vagy már lett) kiegészítve a játékmenet, azt majd meglátjuk. Ahogy azt is, hogy mi lesz a szerverekkel, esetleg átvihetők-e karakterek egy kihalt szerverről egy másikra (legalább official szervereknél), arról egyelőre szó sincs, pedig szerintem hamarosan sokaknak fontos lesz, mert az biztos, hogy némely szerver ki fog ürülni, míg másokon sokan maradnak. Ez eddig is így volt, de mivel itt a karaktered is fejlődik (ráadásul elég lassan), aligha örülne bárki is, ha ki kellene dobnia több hónapnyi progresst, csak mert az a szerver történetesen kiürült.
Egyelőre a raidekről sincs még tapasztalat, hogy mennyire könnyű vagy nehéz. Ezt az évek folyamán folyamatosan hangolták, egyszer nerfelve a semmiig, máskor meg agyonbuffolva.
Szerintem kell egy pár hét, hogy ténylegesen lehessen látni, hogy áll a játék. Annyi elmondható, hogy nagyobb problémák, összeomlások nélkül sikerült a start, és több órányi játék alatt nem crashelt se nekem, se haveroknak.
Egyelőre cheaterrel sem találkoztunk, de kínai van bőven az Eu szervereken is, szóval csak idő kérdése. Meglátjuk, ezt hogy tudják kezelni.
-
Hauptmann
veterán
Kijött az 1.0.
-
Archi88
újonc
Mephisto PVE/PVP
https://discord.gg/GZXn5xYEYE -
Peppo
őstag
Az ünnepek alatt volt mozgás, de amúgy most csendesebb időszak van. Az előző nagy patch (0.6) már vagy 4-5 hónapja kint van, az újat meg eltolták március környékére. Igazából a többség most a wipe-ot várja és a 0.7-es patchet. De azért most is lehet találni népesebb és nyugisabb szervereket is. Mi általában official szervereken toljuk, mert privát szervereken sok hülye szabályt tudnak kitalálni, ráadásul sokszor az adminok is játszanak.
Egyébként is a loot a hivatalos szervereken van optimálisan belőve. A max loot szerverek nagy része laggos szar. -
szTotyy
őstag
válasz
DiamondBack #177 üzenetére
A feljebb említett magyar szerverek működnek még? Talán ott találsz játékostársakat!
Én kisebb-nagyobb megszakításokkal, de játszom. Most épp szüneten van nálam a játék, de már nézegetem egy ideje, hogy elindítom újra. -
DiamondBack
senior tag
Játszik vele még valaki? Régóta megvan de mostanában kezdtem el próbálgatni, társat keresek hozzá.
-
szTotyy
őstag
Csak kellene egy olyan magyar szerver (mindegy, hogy pvp vagy pve), ahol sokan vannak. Egyre több a magyar szerver, de nem tudom mi a francnak indít el minden második játékos egy saját szervert ahelyett, hogy inkább mindenki egy helyre csoportosulna! Így a tartalmat és az életet a szerveren a sok játékos hozná! Nem unnád meg oly hamar!
De ez csak az én véleményem, lehet senkit nem érdekel. -
Marko2233
újonc
Sziasztok!
IP:176.57.160.91:29002
Ha olyan PVP szervert keresel ahol csapattársakkal akár egyénileg izgalmas csatákban és élményteli játékban szeretnél részt venni akkor jó helyen jársz! Szeretettel várunk mindenkit a HUN Scum Serveren!
Szerver infók:
A loot szorzó 3x-re van állítva és az izgalmasabb PVP érdekében betettük a robotokat (Mech) amik nem sebeznek csak észreveszik az ellenfelet így figyelmeztetve az ott gyűjtögető játékost(így nagyobb figyelemmel és stratégiával kell bemenni egy bázisra).
A szerveren egy FamePoint Shop rendszert hoztunk létre ahol FP pontért vásárolhatsz heti egyszer különböző tárgyakat(Lehet hogy BotShop rendszert alkalmazunk).
További információkért csatlakozz Discord szerverünkre melyet ezen a linken találsz meg:
https://discord.com/invite/J749ubNhZh?fbclid=IwAR1jW0Foep69cOLkb0n-QYo_Nud4ht7omBF6odsXmomoTN2K0O8O6pUqsSE -
Axionhun
friss újonc
Sziasztok!
Játékosokat várunk a HUN_SCUM_SERVERÜNKRE.IP: 176.57.160.91:29002. PVP szerver, egy jó kis csapat vár új játékosokat. Segítőkész admin. Nézz fel. -
soo277
őstag
Gyertek szeronkra
Mack offolva,azon kivül minden on
176.57.171.178:29002 -
szTotyy
őstag
Aki akar más magyar túlélőkkel játszani, van egy jó kis magyar pve szerver (így keressen rá akit érdekel: Magyar PVE szerver!!! ) 20 férőhelyes szeró, az esti órákban mindig 10 felett a játékosszám. Eventek, DM-ek vannak.
Discord szerver is van: https://discord.gg/9xvXjfBy -
RoMix85
aktív tag
Én ismét nagyon élvezem singleplayer-be a túlélést. Ezalapján szépen felhúzva zombik mennyisége/erejük tényleg sunnyogósra kell venni az egészet,máskülönben 2-3 ütés és véged.
-
Peppo
őstag
válasz
normen82 #163 üzenetére
Sehogy. Iron sight, vagy ha találsz valamilyen scope-ot, akkor az. Pont az a lényeg, hogy ne olyan legyen a harc, hogy egy távcső nélküli fegyverrel száz méterről, csípőből lődd a headshotot.
#162szTotyy
Ha lassan is, de készül. Most már egész játszható nagyobb számú játékos esetén is, és már a nagyvárosban is felmegy 30 fps fölé.Tudtommal pár hónapja a horvát földrengésben odaveszett az irodájuk, ezért még a tervezettnél is lassabban haladtak. Ha folytatják, akkor is még kelleni fog neki 1-2 év, hogy kész legyen, de ha befejezik, simán lehet a legjobb survival fps/tps, ami a piacon van. Nekem eddig ennek az alapjai tetszenek a legjobban. De még sok munka vár rájuk addig.
-
normen82
tag
Sziasztok!
Célkeresztet hogy tudok beállítani hogy legyen?Ha jobb egérrel zoomolok nincs célkereszt.
Nagyon zavaró hogy vaktában lövöldözök. -
szTotyy
őstag
Sajna nem nagyon van itt aktivitás, de azért beírom, hogy most steamen 40%-os leárazás van a játékra. Hátha valaki pont most gondolkodik a beszerzésén. Nagyon ajánlott!
A játékba még mindig folyamatosan érkeznek a fejlesztések. -
underdark
aktív tag
válasz
m0h0senator #159 üzenetére
köszi
azért nem játszok nagyon ilyen pvp multi játékokat, mert nem rajongok ezért az öljük le egymást stílusért. Sokkal jobban szeretem a coop stílust mindenben. Nézegettem, hogy van benne valami pve lehetőség ez mit takar? Annyira erősek a zombik, hogy kell ilyen?
Videókból tetszik a játék, szeretek csak úgy barangolni/keresgélni az open world játékokbanInnen játszik még egyáltalán valaki?
-
m0h0senator
őstag
válasz
underdark #157 üzenetére
Ez egyenlore multiban elvezetes tobben. Van mar bazis epites epulet foglalas autok stb. Singleben egyelore a survival resze csekely hiszen konzolon keresztul barmilyen targyat le tudsz hivni magadnak. Multi az igazi. A robotok kb csak disznek vannak nem ok a fo ellenseg hanem a tobbi rab a szigeten meg a zombik. Csapatban jobb az ektero fegyvernemek miatt. Ezenkivul figyelned kell az asvanyi anyag bevitelt vitaminokat cukrot van emesztes szimulalva stb.
Ha nem szeretsz multiban csapatban jatszani nem vennem meg jelenlegi allapotaban annak ellenere hogy folyamatosan fejlesztik mert abban nincs kihivas ha meg multizol egyedul hatranyban leszel.
-
Rony949
őstag
válasz
underdark #157 üzenetére
Zombikkal lehet találkozni elvétve, meg ilyen katonai bázisoknál vannak ilyen mini Metal Gear szerű, járkáló gépek. Azon kívül oda kell figyelni a szervezetedre is, hogy meglegyen a megfelelő energia bevitel, plusz folyadék. De ezzel is vigyázni kell, mert ha túl sokat zabálsz, hízni fogsz.
-
underdark
aktív tag
Üdv
Green Hell és Scum között vacilálok.... GH-t már próbáltam az elég jó leszScumban milyen a singleplayer? Mi ellen kell túlélni stb? Mennyire nehéz? Nem szeretem a könnyű túlélő játékokat. Multit érdemes játszani, bár én inkább SP játékos vagyok?
-
Peppo
őstag
válasz
spank0309 #153 üzenetére
A tavaszi mélyponthoz képest most kb. háromszor annyian játszanak vele. Gyakorlatilag ott tart, ahol október-november táján. Ez elég jónak mondható. Van egy keménymag, amely kitart mellette. Ezek általában néhány szerveren gyűlnek össze, de ebből problémák is vannak, ha már túl népes a szerver. Meg kell keresni azt, amelyik tényleg jó. 50 fő fölöttin nem érdemes játszani, és az ilyen 10x loot, 10x puppets dolgok sem tesznek túl jót a játszhatóságnak.
Jönnek bele újítások. A megjelenés óta vannak már járművek, lehet bázist építeni, épületeket befoglalni. Megjelentek a női karakterek, meg egy csomó új fegyver és felszerelési tárgy, új skillek ezek használatához, craftolásához. Most variálták át a hangokat, már 1000m-re elhallatszik egy lövés, de remélem, ezt még emelik, mert így is kevés.
Endgame content viszont még mindig nincs.
-
spank0309
tag
Keményen ki van halva a fórum, ami szerintem azt jelentheti h nagyon kevesen nyomják már. Most telepítem újra a játékot, utoljára valamikor talán a megjelenés táján játszottam vele, kíváncsi vagyok miféle újdonságokat tartogat.
-
m0h0senator
őstag
A magyar szerver le van halva.
Pucéran áll a karakterem. -
Hauptmann
veterán
Behúztam most akcióban, nem rossz, de kissé optimalizálatlan. High grafikán egy 3770K 4,3 GHz+1060 6 GB összeállításon elég gyakran beesik 60 fps alá, remélem ezt azért majd idővel javítják.
-
Peppo
őstag
Abban az állapotban nem lett volna szabad kiadni. A rengeteg technikai probléma mellett (amiből még most is bőven van), a másik nagy baj, hogy nincs még mindig célja a játéknak. Bemész, lootolsz, aztán lelőnek vagy jön a wipe. De addig is kb. a pvp az egyetlen hosszabb távon is szórakoztató része, de az is elég vacakul működik.
Valami (akár kezdetleges) küldetésrendszer vagy végcél kellene bele, hogy végre legyen mit csinálni. De pont ezekről még semmi hír nincs. Apróságok jönnek folyton, amelyeknek persze örülünk (leginkább az autóknak, azok már nagyon kellettek), de a lényegről nem hallani.
-
szTotyy
őstag
Az említett magyar szerón egy kicsit felcuccoltam magam, már amennyire időm engedte pénteken, de játékosok nem voltak fent. Talán majd később forgalmasabb lesz.
-
Xorith
tag
válasz
m0h0senator #144 üzenetére
Mivel gyári szeró.
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #142 üzenetére
Pénteken - ha nem jön közbe semmi - majd tervezek hosszabb időre meglátogatni.
A szerver alapbeállításokat használ, vagy van valami szorzó lootra, zombira vagy egyebekre?
-
Xorith
tag
Sziasztok!
Megnéztem ezt a játékot és kellemesen csalódtam benne. Gondoltam lehetne egy roleplay szerű szerver. Nem teljesen szerepjátékosba kéne tolni a dolgot, de valami olyasmi lenne a lényege, hogy nem egyből megölni a másikat, ha meglátja hanem eldumálni vele ilyesmi. Kicsit életszerűbben "élni" a szerveren. Szerver keresőbe:Hexarius (Magyar)
Youtube:Magyar RP szerver. -
szTotyy
őstag
Aki esetleg már nem követi a játék fejlődését, örömmel írom, hogy a fejlesztők mostanság szerencsére aktívak (azért csodákat ne várjon senki!).
A steam-es hírek között minden héten van vagy 2 új bejegyzés, update leírás.
Linket nem szúrok be, csak pár apróság, ami a játékba bekerült, vagy hamarosan érkezik:
-sok íj, íjászat skill, íjak készítése.
-autóvezetés skill (ha gyenge a képességed, többször lefulladsz, akadozva)
-készülnek a panelházak
-készülnek a női karakterek
-quad érkezik hamarosan
-csónak -
-
szTotyy
őstag
Végre jönnek panelházak a játékba!!!
Ezzel együtt talán lesznek akkor nagyobbacska városok is! -
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #128 üzenetére
Én most, kb. egy hónapja függtem rá a játékra, előtte csak hébe-hóba próbálgattam. Szóval, ha nálad 3 hónap alatt kifutott, akkor még van jó 2 hónapom.
Egyelőre nálam a cél - pve-n -, hogy minél több mindent összehordjak a kis befoglalt házamba, minél egészségesebben életben tartani a kis emberkémet és kalandozni a mech-es területeken.Pvp szerón meg nyilván a vadászat a gyűjtögetés mellett. Elég óvatos üzemmódban közlekedek (kb, mint az Escape from Tarkovban), de mindig akkor lőnek ki lesből, amikor már elegem lett az óvatoskodásból, és bátran rohanok előre. Azután megyek a nyugdíjas pve szerverre.
De valóban jó lenne egy konkrét cél a játékban, hogy ne égjenek ki túl hamar az emberek.
-
Peppo
őstag
válasz
m0h0senator #130 üzenetére
Szerintem akkor is számít. Amelyik képességre semmit nem teszel, az nagyon szar lesz. Ha csak egy pont is van rajta, már elég jó. Hallásod is függ tőle, de pl. a jó lopakodás képességgel az ellenfél is nehezebben lát meg. Szóval ha mondjuk neked az észlelés minimumon van, neki meg a lopakodás maximumon, akkor tényleg csak közelről látod.
Ez a része kicsit fura a játéknak, és bár értem, mi vele a céljuk, de kicsit felemás az eredmény. -
Peppo
őstag
válasz
m0h0senator #128 üzenetére
A látótávolság elvileg skilltől függ. Ha nem tettél rá pontokat, akkor nem látsz messzire. Egyébként akár 1000 méterről is látható egy ember.
Igen, valami küldetés jellegű dolog kellene bele. Vagy legalább olyasmi, mint pl. a Tarkovban, hogy ki kell jutni egy adott ponton. Bármi, ami célt ad a létezésnek a játékban.
-
m0h0senator
őstag
Én is így érzem. Szinte az egész szeptember október novemberben a scum futott. De idén már el sem indítottam. Nincs benne cél. Miért legyen autóm garázsom házam, hogy ugyanazokat a bunkereket farmoljam? esetleg valahol kemplejek egy távcsövessel? Nem tudom pl hogy változtattak azon, hogy az ellenség 200m után is látható legyen esetleg távcsőben.
-
szTotyy
őstag
Én találtam magamnak egy jó pve, meg egy jó pvp szerót, ahol mindig van 30-40 ember. Normális, segítőkész társaság. Csak áámerikai mindkét szerver és a ping ugyebár nem a legjobb, de azért bőven élvezhető.
Kár, hogy nincs egy magyar közössége a játéknak!
Én is nagyon remélem, hogy nem merül feledésbe a játék, mert tényleg ígéretes.Az a baj ezekkel az korai hozzáférésű játékokkal, hogy mire elkészül a végleges verzió, már mindenki megunja.
-
Peppo
őstag
Nem tudom, lesz-e valami ebből a játékból. Csepegtetik bele a tartalmat, és valamennyit javult a játék futása is (mondjuk a pvp még mindig erősen laggos), de még mindig nincs cél, amiért hosszabb távon érdemes lenne játszani. Az ember belép, lootol, esetleg pvp-zik, amíg ki nem lövik, vagy nem jön egy wipe, de pár nap után a fullos szerverek is egyszerűen kihalnak. És mivel nem tudod átvinni a felszerelésed másik szerverre, egy csomóan inkább hagyják a fenébe az egészet.
Folyamatosan csökken a játékosszám, és mintha nem is érdekelné őket. Tök jó, hogy van pár új fegyver, meg vannak madarak, de szó nincs róla, hogy valami célt is adnának, amiért a játékosnak küzdenie kellene.
Én nagyon lelkes voltam a kipróbálás utáni időszakban, mert szerintem ebben a játékban volna lehetőség, de most már nem tudom, lesz-e ebből bármikor is valami. -
szTotyy
őstag
-
Peppo
őstag
A kocsi megmarad, és benne a loot is. Ugyanúgy, mintha egy láda lenne. Hacsak nem nyúlja le valaki vagy nincs szerver wipe.
A kocsit nem tudod lezárni, de beteheted egy garázsba, amit már le tudsz. Persze aki ért hozzá, az fel tudja törni. Jobban jársz, ha valami elhagyatott helyen eldugod.
Tuti recept nincs. Én kiloggolás előtt magamra pakolok annyi cuccot, amennyit csak tudok. Így legalább azok megmaradnak, ha a kocsit elviszi valaki.
-
szTotyy
őstag
Ha szerzek egy kocsit, mi történik vele online, miután kiléptem?
Ha elrejteném valami kis zugba, ottmaradna a benne hagyott loottal? Amíg ki nem fosztják?
Esetleg a kocsit nem lehet valahogy lezárni, hogy az is a sajátom legyen?
..csak mert single playerben megmarad ahol hagytam a benne lévő fontos dolgokkal. -
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
Rony949
őstag
Női karakterek is készülnek már.
-
m0h0senator
őstag
Ma jön update.
Ezeket tartalmazza: [link]
-
szTotyy
őstag
Köszi szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
Peppo
őstag
A kulacs feltöltése működik, csak kicsit hülyén. A lényeg, hogy NE legyen a kezedben a kulacs, hanem pl. a táskában, viszont legyen az inventoryban pirossal kijelölve. Ilyenkor ha a kúthoz vagy más vízhez mész, a drink helyett fill jelenik meg, és ha rányomsz, feltölti.
A ház foglalása még nem működik, de állítólag pénteken jön egy új patch, abban talán benne lesz.
-
m0h0senator
őstag
No,
szerintem a ház foglalás még nem működik még nincs benne, lehet azóta bekerült. Házat 100 pont-ért tudsz foglalni, szerintem 100pont/épület nem pedig ajtó.
A víz töltés még ezek szerint bug-os. Menj a kúthoz, fogd az üres üvegedet dobd el vedd fel újra és akkor a lehetséges interakciók között megjelenik az ivás alatt az újratöltés.
-
szTotyy
őstag
Na, megevettem a játékot.
Még csak ismerkedek vele, de lenne pár kérdésem:
-A legutolsó update-nél olvastam, hogy már lehet befoglalni házakat. Egy háznak minden ajtaját be kell foglalni és úgy lesz a "tiéd". Elvileg. Ezt hogy kell? Az ajtóknál semmi más interakciót nem ir. Valaki tudja esetleg?
-A kulacsot, vagy bármilyen üveget hogy lehet feltölteni vizzel? Próbáltam már több kútnál is, de nem sikerült, csak ott helyben lehetett inni belőlük.
Válaszokat előre is köszönöm. -
szTotyy
őstag
válasz
spank0309 #110 üzenetére
Amúgy a Dayz fejlesztői úgy gondolták amikor a csúcson volt a játék, "hogy köszönjük szépen, ennél jobban soha nem fogunk állni befektetett munka/nyereség arányában, úgysem lesz már soha újra 'divat' Dayz-zni" , úgyhogy köszönik szépen, eltették a pénzt és boldog elégedettséggel élnek és ülnek a fenekükön?
A Scum fejlesztői talán nem jutnak el ilyesmi elégedettségre.
-
szTotyy
őstag
válasz
m0h0senator #107 üzenetére
Na szuper, annak örülök, hogy vannak magyar játékosok. Ha megvettem a gémet, szerintem úgyis felteszek itt még néhány kérdést.
Annak kevésbé örülök, hogy egy hónapja nem jött update. De ez lehet, hogy normális (ne várjak már hetente fejlesztéseket!)
Az különösen tetszik, hogy a közeli horvát tájat, közeget csinálták meg és nem valami messzi vidéket. Főleg, hogy elvileg ez csak a végleges pálya negyede. Talán a végső mapon térképészetileg elmennek majd északabbra, és jó sok erdős, dimbes-dombos táj lesz benne, az meg már olyan lenne, mintha idehaza járnám a természetet. -
szTotyy
őstag
Helló!
Mostanság tervezem megvenni a játékot. Az eddig látottak alapján nagyon érdekel, ígéretesnek látszik.
Látom a topikba 1 hónapja nem írt senki. Azért csak nem tűnt le ilyen hamar a játék! Játszik vele még valaki folyamatosan?
Érdekelne, hogy továbbra is jönnek-e hozzá update-ek..Remélem nem merül feledésbe vagy érdektelenségbe ez a játék!
Lefffii! Látom neked is megvan, játszol még vele?
-
RazoR
veterán
válasz
m0h0senator #103 üzenetére
Nekem is volt hogy megette a vram-ot 1080Ti-vel
-
yozsee11
aktív tag
-
R.Woodoo
tag
Sziasztok!
A Redeonokon előforduló memory leak-et javították már? Mert barátnőmnek 10 percenként elfogy a VRAM egy RX480 8Gb val!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest