- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
válasz
fatpingvin #274 üzenetére
Köszi a választ. Ez egy LSI Logic LSI20320IE kártya, aminek különlegessége, hogy PCI-E csatlakozása van. Win10 alá kerestem kártyát egy samplerhez, és a sampler fórumában ezt ajánlották, de nem is nagyon van más ebben a felállásban. Állítólag ugyan nem készült hozzá már Win10 driver, de másoknak megy a 2008 serverhez kiadott driverrel.
Amúgy nincsen BIOS-a, a leírása szerint 7-esen van és nem lehet elállítani.
Szalagkábelt írsz, de nekem fordított az irány: külső hurka kábellel mennék be a PC házába, de gondolom, az mindegy. -
turorudi
aktív tag
válasz
fatpingvin #272 üzenetére
Úgy van a kábel, hogy 50--50 scsi2 és van egy 50-->68 átalakító. Így aztán rá is megy a belső csatlakozóra. A külső U320 lapos csati a kártyán, ami a PC-ben van, erre nem tudom rádugni a Jaz drive-ot (csak ugye a belsőre).
-
turorudi
aktív tag
válasz
fatpingvin #269 üzenetére
Köszi a választ. Akkor még egy olyan kérdésem van, hogy a külső Jaz Drive 50pines scsi2 csatlakozóját egy 68-as átalakítóval rá lehet-e dugni a scsi vezérlő belső csatlakozójára. Vagyishát rá lehet, mert rámegy, de nekem nem látja a külső jaz drive-ot a Win10. Viszont nem tudom megállapítani, hogy azért nem megy, mert külső eszközt nem dugunk belső portra, vagy azért, mert a kártyát nem jól látja a gép. (Win10 alá szereztem nagy nehezen PCI-e vezérlőt, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy a hozzá javasolt [2008 server] driver jó-e. Sárga felkiáltójelet tesz az eszközkezelő, de van, aki szerint az nem lenne baj).
-
turorudi
aktív tag
Létezik olyan kábel, aminek egyik fele 50pin scsi2 fiú (lapos, pattintós szélű), a másik pedig vhdci 68 pines (kicsi, lapos csatlakozó, nem tüskés, hanem ilyen lap van a közepén)? Az is jó lenne, ha scsi2 50pin-->vhdci68 pin átalakító volna. Egy külső Jaz drive-ot kellene rádugni egy ultra 320-as kártyára kívülről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest