Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Üdvözletem
Nem igazán találtam neki megfelelő topic-ot ezért elnézést, hogy ide írom.
Hamarosan lesz majd a "lapos" TV-m ha minden igaz (leginkább az év legvége felé), de addig is gondolkozom egy HTPC építésén, és a segítségeteket szeretném kérni, hogy CRT azaz képcsöves TV-re lehetséges e valahogyan egy olyan PC-t csatlakoztatni amin csak D-Sub (VGA), DVI és HDMI található.
Keresgéltem, és ezt az adaptert találtam: D-Sub -> SCART, de nem vagyok benne biztos, hogy működni is fog.
Arról olvastam, hogy elvileg a D-Sub VGA-t át lehet alakítani SCART-ra, de eddig még csak olyanról hallottam, hogy valaki csinált magának otthon ilyen kábelt, és egy pár éve hiába kerestem nem találtam hasonlót, most pedig egy google kereséssel rengeteg találatot kaptam.Szerintetek ezzel működne a dolog? Köszönöm a segítséget, előre is.
-
joecontra
addikt
válasz
daniel2121 #12 üzenetére
Nincs mit.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
daniel2121 #10 üzenetére
Akkor egy ilyen kell neked:
A beltérit összekötöd a modulátorral, majd a modulátor RF kimenetét rákötöd a TV antennabemenetére. Ezután beállítod a csatornát a modulátoron, a TV-t pedig ráhangolod és kész is vagy.
Üdv,
J -
daniel2121
őstag
Létezik-e scart átalakító koaxra? Egy régebbi tv-hez kellene mert nincs rajta scart dugalj és egy iptv beltérit kellene rákötni.
-
cibuu
tag
Szóval nekem valami olyanra lenne szükségem amin koax Kimenet van(amiből menne a tvbe)és scart bemenet,vagy rca bemenet(audio bal,jobb,és video)
-
cibuu
tag
nah igen ez nagyon klassz,de ezen sincs scart amit te linkeltél.
viszont van rajta video meg audio l,r.
és ha jól sejtem,akkor egy ilyet ha összecsatlakoztatok vele:
akkor mükdni fog.
bár csak akkor,ha azon amit linkeltél a video,audió l-r bemenet,
és a koax meg kimenet.
vagy amit linkeltél azon pont fordítva vannak a dolgok? -
cibuu
tag
Van egy régebbi tv-m,amin csak coax(azt hiszem így hivják ezt a hagyományos karika bementetet) bemenet van,viszont a upc dobozon scart kimenet ugye van.na most azt szeretném elérni hogy rá tudjam kötni a upc-t a tv-re. ehhez ilyen scart-coax átalakító kellene.(tudom videóval is meg lehet oldani,de most ez nem lehetséges)
létezik ilyen átalakító?ha igen hol találom?
kérem segítsenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest