- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HERR Z veterán ph alaplaptesztben megnézheted milyenek az új realtekek....összeségében a 850-es se volt szar de azért még beraktam a santa cruzt  A 880/882 ami a lapodon van viszont már teljesen jó...konkrétan a 882 minőségben már hozza a live szintet, csak picit a prociból vesz el többet A 880/882 ami a lapodon van viszont már teljesen jó...konkrétan a 882 minőségben már hozza a live szintet, csak picit a prociból vesz el többet
 itt a teszt:
 Bővebben: link
 [Szerkesztve]
- 

mh197 őstag 
- 

beniboy tag hali nekem is ilyenek vannak és: 
 a sb live! szebben szol és élesebben de gyengébben
 az alaplapi meg valahogy kevesbe tisztan de erösebben
 nekem is slot hianyom van de a Live! bennt maradt
 amugy elég hangfalfüggő mert hogyha valami egyszerubb hangfalad van akkor nem biztos hogy eszreveszed a kulonbséget igy akkor a Realtek tökéletes ha viszon vájtfülű vagy akkor marad a Live! akkor marad a Live!
- 

mh197 őstag Nem találtam meg azt a topicot, ahol ilyen témával foglalkoznak, amiben hangkártyákról lehet kérdezni. Csupán egy rövid kérdésem lenne : 
 Adott egy Sb live 5.1 hangkártya, és egy Abit aa8xe lapra integrált realtek HD audió hangkártya, ami szintén tudja az 5.1 -et. Szerintetek melyiket érdemes használni? Melyik ad szebb hangzást, és miért? Most az SB live hangkártyát használom, ez volt a régebbi gépemben is. Ezzel meg vagyok elégedve, de mivel egy pci slotot foglal, amiből egyébként is kevés van a gépemben (2db, és a másikban tv tuner van) , ezért gondolkodom rajta, hogy eladom az sb-t, és használom az alaplapit. Márcsak az a kérdés, hogy jobb, vagy rosszabb-e az az sb-től?
 Mindenkinek előre köszönöm a segítő hozzászólásokat! 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 880/882 ami a lapodon van viszont már teljesen jó...konkrétan a 882 minőségben már hozza a live szintet, csak picit a prociból vesz el többet
A 880/882 ami a lapodon van viszont már teljesen jó...konkrétan a 882 minőségben már hozza a live szintet, csak picit a prociból vesz el többet 

akkor marad a Live!
 akkor marad a Live!