Hirdetés
Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
hello..tudom rengeteg topic van és keresgettem is de nem találtam választ a kérésemre..na szoval most jutott hozzám egy SB Live..dobozos stb sztme Digital.. SB0100-as tipus..A godom az lenne hogy a cd-jét betéve és rákattintva az englishre eleve nem történik semmi nem instalálja..jo gondoltam biztos xar a CD,bemegyek a E:AudioEnglishSetup könyvtárba és csinálom manuálisan felrakom..a baj az hogy ezek után fejre áll a windows ugy jön be hogy kritikus hiba után ált helyre melyet vmelyik hangkari fájl okozott..semmi nem még a winamp se jáccik le..ha simán nem CD-ről telepitem akkor a kari megy a windowsos driverrel de akkor semmiféle panel meg extra beállitás nem elérhető..
tudna vki segiteni mi a lehet a baj..nem vagyok nagyravágyó elég ha szol és és van vmi equalezer-es progi oszt jo.:)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest