- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Kb 2 héttel ezelőtt szert tettem egy MSI K8N Sli platinum alaplapra, rajta integrált Sb live 24 bit-es hangkarival. Szomorúan vettem tudomásul,hogy alig szól szebben,mint a digitális 5.1-es SB live-om.A telepített programjából sokminden állítható,de egészen egy órával ezelőttig rejtve maradt egy beállítás számomra.
A start menüből nézve a creative könyvtárban ugyanazok voltak a programok EGY KIVÉTELÉVEL,mint a fennt lévő legördülő menüből,amit telepít magának.
Ez pedig a ''Device control''.
Igazából fingom sincs miért nem található meg sehol máshol.Itt a 16 bit-et átállítottam 24-re, majdnem lehidaltam.Majd rátoltam a 96khz-et(48-ról).Mély döbbenet.Mostanra szedtem össze magam,hogy írni tudjak.Valami vadállat lett a hangja.a 20khz-es hangtól már fáj a fejem, olyan tisztán ÜVÖLT, és végre nem vesznek el a hangok, és végre nem csattog, hanem ciceg
Szóval akinek ilyen karija van, akár integrált, sürgősen nézze meg,hogy be van-e állítva,mert alapon 16 bit/48khz-en van.SŐT, amíg nem telepítettem a saját cd-jéről a progiját, el sem értem a vezérlőpultból ezt a beállítást.
Lehet,hogy valakinek ez teljesen egyértelmű dolog.Ha csak egy embernek segíthettem, már megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest