Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
SATA vinyómat LowLevelFormattal töröltem, majd az XP telepítőjével 2 partícióra akartam szedni a 80GB-os vinyót. Megcsináltam az 1. partíciót (majd 40 GB), majd a 2. partíciónak a fennmaradó részt akartam, de nem lehetett maxra kijelölni, mert mindig meghagyott egy 8 MB-os részt, amit törölni nem lehetett. Ez így OK?
Lessz az a 2 db majd 40 GB-os partícióm és ''aktíválatlanul'' lessz egy 8 MB-os fennmaradó részem láttatlanban a vinyón? Ez így szokott lenni? Másnak is? -
KisApám
addikt
Én operáltam egy 80 mm-es ventit a ház elejére a vinyó elé, dehát ott szúrtam el, hogy likakat fúrtam, ami hangzatos cseppett.
Most a házban felfuggesztem egy ALU lapra kétoldalról amire plusszban egy 120 mm-es venti lessz a vinyó alját hűteni.
Amugy a vinyó tetején van egy 10x15x3 cm-es ALU borda is... -
KisApám
addikt
Nekem egy 80 GB-os Maxtor SATA vinyóm van.
Egy bajom van vele, bár gondolom a többi SATA vinyó is ilyen: állatira melegszik...
A nagy házam fém részeit egészen a felső keretekig (ez kb. 30 cm-re van a vinyótól) egész jól átmelegíti.
A legfelső keretben egy ALU mobilkeret van, ami egészen forró lessz... szóval röhejes...
amugy mennyi az egészséges max hőmérséklet??? Mert nekem tuti legalább 60 fokon van a vinyóm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest