- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
szia
nekem is hasonlo problémám van mint spiderkának de a gépem hasonlo mint a tied
kivétel az alaplap abit kn9 ultra meg a winyo T7K250 hitachi 250gb-os
kiprobáltam minden variációt de nem akar münködni sata 2 ön
lehet hogy a winyo hibás már közel egy éve használom de más baja sose volt
de a régi konfigomal se ment sata 2 őn kezdetektől fogva
hd tach (3.0.1.0.) el lemérve avarage speed 54.9 mb/s
ha nem igazán befojásolja az eredményt hogy sata 1 vagy 2 akkor tul. képen nem nagyon bosszant de sajnos nem tom hogy hasonlo gépeknek sata 2 ön milyen eredmény születik
megtennéd hogy lefutatsz egy hd tach -et és közlöd az eredményt ?
köszi !
[link] -
Spiderka
csendes tag
Szia!
Köszi a választ .
Igen satás.NEm tévesztem össze amíóta létezik sata azt használok csak eddig nem volt ilyen jellegű problémám.Nekem is nforce chip-setes alaplapjaim voltak mostanság eddig.
Viszont min írtam ez a lap g965 intel lap ich8-as ide vezérlővel a dual 2 core-hoz és itt ennél nem ugyanúgy jelzi már a dolgokat.Ezért írtam ide hátha van vkinek inteles tapasztalata.Nem néztem félre amúgy sajnos.Sajnos a storage controllernél nem ír semmit sajnos az egészről ,de itt a link hátha így jobban tudtok segíteni.
[L][url=http://kepfeltoltes.hu/view/070104/609921161Felv_tel1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img][/L]
És itt van az ami zavar a saját inteles hozzákapott teszt progi.
[L][url=http://kepfeltoltes.hu/view/070104/Felv_tel3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img][/L]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest