- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Üdv mindenkinek
Új vagyok, és ezt a topicot akkor találtam, mikor a problémámra kerestem megoldást !
A következő lenne:Vettem egy Plextor 810sa SATA DVD írót. Még sosem volt plextorom, és mindenki azt mondja a DVD írók mercédesze. Eddig kizárólag Pioneer-jeim voltak kezdődően a méltán híres A05-östől a 110-esig igaz ezek IDE-sek voltak. A gondom az, hogy vagy fel sem ismeri a Widows(XP), vagy ha felismeri, és látja, akármilyen lemezt teszek bele ( üres; írott) egyből kifagyassza az egész rendszert, és csak a reset gomb segít. Kipróbáltam már több SATA kábellal is, ugyan az. Van egy SATA-s vinyóm, azon van a rendszer, az mind a négy sata portról tökéletesen műxik. Felraktam már a legújabb chipset drivert( NVidia NForces 630A ) az sem segített. Még az alaplapi Bios frissítésén gondolkodom, de nem fűzök hozzá sok reményt hogy az is segítene. A másik viszont a, hogy elvittem a haveromhoz akinek egy régebbi AMD S462-es alaplapja van, ott meg működött
. Arra is gondoltam ,hogy van egy PCI-os IDE vezérlő kártyám, lehet hogy az zavar be?? Nagyon dühös vagyok, hogy az ember vesz egy DVD írót 3-szoros áron mint az átlag, és még nem is működik, ettől fügetlenül már az elején, kiakadtam, mikor kerestem a dobozában a SATA kábelt, és nem találtam
!! Hát ez azért durva, hogy egy 15E Ft-os dobozos DVD író árába már nem fért bele egy 300 Ft-os kábel.
Ha valaki tudna segíteni megkösznném
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Politika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest