- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Üdv mindenkinek
Új vagyok, és ezt a topicot akkor találtam, mikor a problémámra kerestem megoldást !
A következő lenne:Vettem egy Plextor 810sa SATA DVD írót. Még sosem volt plextorom, és mindenki azt mondja a DVD írók mercédesze. Eddig kizárólag Pioneer-jeim voltak kezdődően a méltán híres A05-östől a 110-esig igaz ezek IDE-sek voltak. A gondom az, hogy vagy fel sem ismeri a Widows(XP), vagy ha felismeri, és látja, akármilyen lemezt teszek bele ( üres; írott) egyből kifagyassza az egész rendszert, és csak a reset gomb segít. Kipróbáltam már több SATA kábellal is, ugyan az. Van egy SATA-s vinyóm, azon van a rendszer, az mind a négy sata portról tökéletesen műxik. Felraktam már a legújabb chipset drivert( NVidia NForces 630A ) az sem segített. Még az alaplapi Bios frissítésén gondolkodom, de nem fűzök hozzá sok reményt hogy az is segítene. A másik viszont a, hogy elvittem a haveromhoz akinek egy régebbi AMD S462-es alaplapja van, ott meg működött
. Arra is gondoltam ,hogy van egy PCI-os IDE vezérlő kártyám, lehet hogy az zavar be?? Nagyon dühös vagyok, hogy az ember vesz egy DVD írót 3-szoros áron mint az átlag, és még nem is működik, ettől fügetlenül már az elején, kiakadtam, mikor kerestem a dobozában a SATA kábelt, és nem találtam
!! Hát ez azért durva, hogy egy 15E Ft-os dobozos DVD író árába már nem fért bele egy 300 Ft-os kábel.
Ha valaki tudna segíteni megkösznném
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged