- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #81 üzenetére
Nekem samsung sata2-re telepítéskor (a lap egy sata1-es Asus A8n5x) az első rebootnál állandóan megállt a telepítés egy "Hiba a rendszer betöltésekor" üzenettel.Minden funkció működött,xp,bios rendben felismerte stb,csak épp telepíteni nem lehetett rá.Nem tudom miért,de miután a biosban a meghajtó tulajdonságainál "auto" helyett "large"-ot állítottam be,marha gyorsan felszaladt a win és azóta sincs semmi baj vele.Nem tudom nálad segít e,de a sok próbálkozás közt talán ez is elfér...
-
3x3y
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #83 üzenetére
Ha másik gépre felment a Win-ed, akkor lehet, hogy a mostani gépben difis az optikai meghajtód.
Egyébként megnézhetnéd, hogy a sikeres telepítésed után ha nem nyomsz gombot (tehát nem megint korongrról indítanál), hogy a bios-ban nincs-e kikapscolva a merevlemezed...
Hehh... -
nova001
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #81 üzenetére
abba is sata a vinyo?
sok baja lehet az a baj, én végig probálnám már csak ponénbol mindent ami szoba jöhet, pl más sata vinyo mit csinál más dugaszba dugoda sata kábelt, nézd mega bios beálitást, rakj vistát (én ezt ajánlom h nézd meg) -
nova001
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #79 üzenetére
akkora windows a nemjo, tuti felrakja rendesen az ms dosnál? nekem pl nem is kellet lemez meg satas windows se h felismerje a vinyomat
egy sima sp2es xp nem satas winem volt
nekem is giga alaplapom van és simán megy a sata
mondjuk én vistával nyomom de volt már fent xp is ezen a gépen és semmi baja nem volt -
nova001
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #77 üzenetére
tuti lehet a pci karidrol bootolni?? mert nem mindröl lehet
milyen tipusu a satás karid? -
nova001
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #75 üzenetére
valamit nem jol csinálsz
1. bebotolsz a cdrol formázol és telepitesz majd ujraindul ugye mikor felmásolta a fájlokat
2 utána már nem cdrol inditasz hanem a vinyorol. tehát ne nyomj billenytüt mikor bootolni akar rolaprobáld meg igy
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest