Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Hogy kell-e lemez, ezt pontosan nem tudom megmondani, mert nekem telepítésnél nem kér, és mind a kettőt egyből felismeri. Én mindig, ha telepítek, akkor a legfrissebb XP-t teszem fel, persze ezek alapból sp2. Tehát nem tudom, de lehet, h ez alaplap függő is. Tehát ebben a kérdésben, csak ezt tudom mondani, h nekem nem kell lemez.
-
norb7
tag
Szia!
Nekem pont ilyen vinyóm van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nem volt kétségem afelől, h ezt vegyem, mert a másik egy 250GB-os szintén SATA-s Samsung vinyó, ami szintén nagyon bevált nálam. Nagyon halk, gyors, bár a 250-hez képest egy picit nagyobb a vibrációja, amit nem tudok, h miért van, de ha megfelelően van beépítve a házadba, akkor ebből semmit sem lehet észrevenni. Amúgy külsőleg teljesen másképp néz ki, mint a 250-es.
Hogy ne csak a saját véleményem írjam, csináltam neked egy tesztet EVEREST-tel:
Linear read (Begin): 79.4MB/s
Linear read (Middle): 65.4MB/s
Linear read (End): 39.1MB/s
Random read: 55.2MB/s
Buffered read: 123.2MB/s
Awerage Read access: 14.30ms
Tehát én ajánlom neked, márcsak azért is, mert 3 év garancia van rá, és tényleg gyors.
Ja még annyit, hogy nálam csak SATAI-ben megy, mivel az alaplapom csak azt támogatja, és talán SATAII-es csatolással még gyorsabb lehet. -
norb7
tag
Én most olvasgattam a garancia papíromat, és elvileg ha nincs meg a vásárlást igazolo blokk vagy számla, akkor a garanciapapír nem érvényes, de azért probálkozhatsz.
Nekem a papíron van 1 telefonszám.
06-80-726-7864
Szerintem érdeklődj itt, azt ugyis megmondják, h mit tudsz kezdeni a garancia papíroddal -
norb7
tag
Nos hol is kezdjem.
Én tavaly vettem egy 250GB-os Samsung SATA-s vinyót, azóta semmi problémám vele.
Az akkor mért sebességi eredményeket most is produkálja, sőt....
Tegnap vettem a fent említett 320-as vinyót, amiről szintén csak jót tudok mondani.
Nagyon gyors, egyik vinyórol a másikra másolva eléri a 60 MB/s sebességet, ami szerintem nem rossz.
Én nem tapasztaltam, hogy hangosak lennének, pedig az egész gépemben csak a tápon van egy nagyon halk 12cm-es venti, ami épp, h csak duruzsol.
Tehát a két samsung vinycsinek nem is hallom a hangját laphelyzetben. Akkor vezsem csak észre, h ott vannak a gépben, mikor megdolgoztatom őket, és a fejnek kell mozogni a.
Én csak ajánlani tudom őket. Persze itt is ugyanaz a helyzet, mint minden más terméknél, h gyártás után ha benne van a limitben, akkor jónak minősítik a terméket, és bárki kifoghat rossz minőségűeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- 240GB ADATA SU650 2.5" SSD (Foxpost:+1400Ft)
- Western Digital WD Purple 256GB QD101 MicroSDXC memóriakártya biztonsági rendszerekhez
- Eladó WD5000LPLX 100/100-as, mentésre, keveset használt
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZRZ)
- (új, bontatlan) 960GB Kingston A400 2.5" SSD (Foxpost:+1400Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest