Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Micro Four Thirds
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
Most a legjobb, hogy találtam egy HUTIL nevű progit, ami elvileg a samsung baszkuráló alkalmazása, és egy ESTOOL-t, ami úgyszintén. Mind2-t kiírtam már egy-egy CD-re, be is bootol, de egyik sem hajlandó elindulni teljesen.
A HUTIL azt írja ki, miután már majdnem végzett a cuccok betöltésével, hogy
"Error reading from drive L: drive not ready
(A)bort, (R)etry, (F)ail?"Külföldi fórumokon is csak olyanok írkáltak, hogy flopy igy meg flopy ugy, és arra jutottak, hogy akkor dobja ki a srác a flopikat, mert szarok már, és vegyen új meghajtót is
én 3db zsírúj CD-RW-n tolom, és 2 DVD írón egy beépítetten, és egy külső LG-n.Mit tudnék ezzel kezdeni? egyszerűen már mindent kipróbáltam, most vagyok ott, hogy földhöz csapkodom az egészet ugy ahogy van.
Volt már hdd regenerator, hirens, hd sentinel, minden anyám kínja, és semmi nem úgy működik ahogy kéne.
Gondoltam arra is, hogy újrarakom a windowst, és win telepítőben formázom meg teljesen az egészet, de nekem ez a HUTIL, vagy ESTOOL erősebb proginak tűnik. Bár sztem formázás és formázás között nemsok különbség lehet. Tegyük fel megformázom win telepítés előtt, és felmegy rá egy új xp. A hd sentinel megint megtalálja a bad sectorokat, akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, mert próbálkozhatok ismét a boot-CD-s megoldásokkal, amikkel eddig kevés sikerem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Sandisk 1TB SD kártya
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest