Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bengio

tag

válasz Bengio #3353 üzenetére

Most a legjobb, hogy találtam egy HUTIL nevű progit, ami elvileg a samsung baszkuráló alkalmazása, és egy ESTOOL-t, ami úgyszintén. Mind2-t kiírtam már egy-egy CD-re, be is bootol, de egyik sem hajlandó elindulni teljesen.
    A HUTIL azt írja ki, miután már majdnem végzett a cuccok betöltésével, hogy
    "Error reading from drive L: drive not ready
    (A)bort, (R)etry, (F)ail?"

Külföldi fórumokon is csak olyanok írkáltak, hogy flopy igy meg flopy ugy, és arra jutottak, hogy akkor dobja ki a srác a flopikat, mert szarok már, és vegyen új meghajtót is :(((
    én 3db zsírúj CD-RW-n tolom, és 2 DVD írón egy beépítetten, és egy külső LG-n.

Mit tudnék ezzel kezdeni? egyszerűen már mindent kipróbáltam, most vagyok ott, hogy földhöz csapkodom az egészet ugy ahogy van.

Volt már hdd regenerator, hirens, hd sentinel, minden anyám kínja, és semmi nem úgy működik ahogy kéne.

Gondoltam arra is, hogy újrarakom a windowst, és win telepítőben formázom meg teljesen az egészet, de nekem ez a HUTIL, vagy ESTOOL erősebb proginak tűnik. Bár sztem formázás és formázás között nemsok különbség lehet. Tegyük fel megformázom win telepítés előtt, és felmegy rá egy új xp. A hd sentinel megint megtalálja a bad sectorokat, akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, mert próbálkozhatok ismét a boot-CD-s megoldásokkal, amikkel eddig kevés sikerem volt. :O

Új hozzászólás Aktív témák