- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
a fent említett csattogós 795 folytatása: a szerviz csereigazolást adott a kiskernek, úgyhogy kapok újat, ha van akkor ugyanilyet, ha nincs akkor megbeszéljük hogy mi legyen.
-
Flashy
veterán
fent említett 2004 októberben vett 795MB ma délben elkezdett csattogni. minden kattanásnál/csattanásnál villan a kép tökfeketébe és onnan világosodik vissza kb 1 sec alatt teljes fényerőre. szaga nincs, se egyéb effekt. másik kábellel is úgyhogy nem a kábel törött, kíváncsi vagyok boltban mint mondanak rá. remélem ott is csinálja majd, nem próbálgatom tovább, kicseréltem másikra, mert félek
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
lol, feltettem pár hónapos Omega helyett a legújabb hivatalos Ati drivert, most nincs 1200x900-as felbontás...
-
Flashy
veterán
én általában 1200x900-ba használom, ez a legnagyobb amin még tudja a 85Hz-et.
b/c most 23/85ön van. sarkoknál nem homályos, talán a sarokban 1-2 pixel mintha hiányozna, mintha le lenne kerekítve de csak milliméter töredékén, lehet hogy ez mindegyiknél így van valami technológiai okból. -
Flashy
veterán
az más dolog hogy kinek jár és ki tudja igénybe venni. fölöslegesen fikázod a dolgot, aki igénybe tudja venni az biztosan nem veszt rajta. nem adnak ingyér semmit és igen, vásárolni kell azért hogy visszakapj. és még most, az 50%os önrésznél is megéri. nem fogom nem igénybevenni a fele kedvezményt csak azért mert nem adnak teljes kedvezményt... elégedetlenkedhetsz, de a dolog akkor is működik. persze, keres rajta mindenki busásan, az állam, a forgalmazók, a cégek. de én is. és ha nem lenne sulinet expressz, annyiban lenne más, hogy az állam, a forgalmazók meg a cégek továbbra is gazdagodnak, csak akkor nekünk nem lenne semmi kedvezmény. lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest