- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
a fent említett csattogós 795 folytatása: a szerviz csereigazolást adott a kiskernek, úgyhogy kapok újat, ha van akkor ugyanilyet, ha nincs akkor megbeszéljük hogy mi legyen.
-
Flashy
veterán
fent említett 2004 októberben vett 795MB ma délben elkezdett csattogni. minden kattanásnál/csattanásnál villan a kép tökfeketébe és onnan világosodik vissza kb 1 sec alatt teljes fényerőre. szaga nincs, se egyéb effekt. másik kábellel is úgyhogy nem a kábel törött, kíváncsi vagyok boltban mint mondanak rá. remélem ott is csinálja majd, nem próbálgatom tovább, kicseréltem másikra, mert félek

[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
lol, feltettem pár hónapos Omega helyett a legújabb hivatalos Ati drivert, most nincs 1200x900-as felbontás...
-
Flashy
veterán
én általában 1200x900-ba használom, ez a legnagyobb amin még tudja a 85Hz-et.
b/c most 23/85ön van. sarkoknál nem homályos, talán a sarokban 1-2 pixel mintha hiányozna, mintha le lenne kerekítve de csak milliméter töredékén, lehet hogy ez mindegyiknél így van valami technológiai okból. -
Flashy
veterán
az más dolog hogy kinek jár és ki tudja igénybe venni. fölöslegesen fikázod a dolgot, aki igénybe tudja venni az biztosan nem veszt rajta. nem adnak ingyér semmit és igen, vásárolni kell azért hogy visszakapj. és még most, az 50%os önrésznél is megéri. nem fogom nem igénybevenni a fele kedvezményt csak azért mert nem adnak teljes kedvezményt... elégedetlenkedhetsz, de a dolog akkor is működik. persze, keres rajta mindenki busásan, az állam, a forgalmazók, a cégek. de én is. és ha nem lenne sulinet expressz, annyiban lenne más, hogy az állam, a forgalmazók meg a cégek továbbra is gazdagodnak, csak akkor nekünk nem lenne semmi kedvezmény. lehet választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- 27% Áfa! Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ASUS VG248 24 165HZ
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest